Semih ütopyada 50 kişiyi postalayıp reji sayesinde elenenlerin geri dsöndürüldüğü yarışmada hepsini birkez daha eleyip zekasını kanıtlamıştırLa Semih kim ? Semih arkasındaki halka güveniyor. Hakan'ın öyle aman aman bir desteği yoktu hem 2010'da hem geçen sene. Ona rağmen anasını ağlattı antilerinin
Duygu gitsin kumda oynasın eyyamcılara yer yokÜstün Matematik ve analitik zekasıyla Hakan Hatipoğlu fandomları da tokat manyağı yapar sıkıntı yok
![]()
Semih ütopyada 50 kişiyi postalayıp reji sayesinde elenenlerin geri dsöndürüldüğü yarışmada hepsini birkez daha eleyip zekasını kanıtlamıştırLa Semih kim ? Semih arkasındaki halka güveniyor. Hakan'ın öyle aman aman bir desteği yoktu hem 2010'da hem geçen sene. Ona rağmen anasını ağlattı antilerinin
Duygu gitsin kumda oynasın eyyamcılara yer yokÜstün Matematik ve analitik zekasıyla Hakan Hatipoğlu fandomları da tokat manyağı yapar sıkıntı yok
![]()
Geçenlerde de demiştim sana, Serkay liderlik taslıyor Semih ona liderlik taslayanlara çizgi çeker diye.. Sserkay da Nihalin liderliğini kabul etmiyor. Semihin habire Nihalin ağzına bakıyorsunuz demesiyle dolup dolup Nihali sattılarSerkayin sürekli Nihale karışmasını sebebi anlaşıldı ben yemeğimi paylaşmak zorundsmiyim sürekli konuşuyor diyordu en ufak bir şey de semihle atışan kendisi.. Nihal sporcu değil ama taktikleri çok oyun kazandırdı.. Serkayin Nihale Sevememe nedeni serkayin hatlarını yüzüne vuran tek o. kızın yaşına rağmen 7linin patronu olmasına dayanamadı ve sürekli kulis yaptı kizin arkasında sonra korkaklık yapıp semih yerine Nihali yazmaları ihanet değil gerçekleri Nihal dike getirince hain olmuş))))
Bu arada Nihali yazmadiniz takımi sattiniz diyen Semih Nihali yazınca ihanet var demesi on numara dönüş))))
Geçenlerde de demiştim sana, Serkay liderlik taslıyor Semih ona liderlik taslayanlara çizgi çeker diye.. Sserkay da Nihalin liderliğini kabul etmiyor. Semihin habire Nihalin ağzına bakıyorsunuz demesiyle dolup dolup Nihali sattılarSerkayin sürekli Nihale karışmasını sebebi anlaşıldı ben yemeğimi paylaşmak zorundsmiyim sürekli konuşuyor diyordu en ufak bir şey de semihle atışan kendisi.. Nihal sporcu değil ama taktikleri çok oyun kazandırdı.. Serkayin Nihale Sevememe nedeni serkayin hatlarını yüzüne vuran tek o. kızın yaşına rağmen 7linin patronu olmasına dayanamadı ve sürekli kulis yaptı kizin arkasında sonra korkaklık yapıp semih yerine Nihali yazmaları ihanet değil gerçekleri Nihal dike getirince hain olmuş))))
Bu arada Nihali yazmadiniz takımi sattiniz diyen Semih Nihali yazınca ihanet var demesi on numara dönüş))))
Semihe laf atarsaniz sonuclara katlanirsinizSemih ütopyada 50 kişiyi postalayıp reji sayesinde elenenlerin geri dsöndürüldüğü yarışmada hepsini birkez daha eleyip zekasını kanıtlamıştır
Semih Hakandan daha zeki bunu kabul etmek ggerekir![]()
Ütopya dediğin yarışma Semih'in Reality şovuna dönmüştüSemih ütopyada 50 kişiyi postalayıp reji sayesinde elenenlerin geri dsöndürüldüğü yarışmada hepsini birkez daha eleyip zekasını kanıtlamıştır
Meluna biraz daha cevap vereyimYa adamım Semih'i övüp duruyor sürekli, Semih'in nankör kıskanç fanları da Atakan'ı kötüleyip dursunlar anca. ss
Semih ezer gecer o kadarÜtopya dediğin yarışma Semih'in Reality şovuna dönmüştüYanına düşük IQ'luları verirsen tabi eler. Hakan kimlerle mücadele etti behey gafil
Hakan Semih'i kukla diye oynatır. Sneijder'le Diego Ribas kıyası gibi bişey oldu
![]()
Yazan iyi yazmisMeluna biraz daha cevap vereyim
Kendisi için yemeği yerden dökecez yerden yiyeceksin diyen tuttukları balığı adamlara teklif bile etmeyen sürekli küfür atan küçük gören adamın fiziksel özellikleriyle dalga geçen ruh hastası eeğitecem ben seni gibi laflar eden tehdit eden Nihal orda dururken Semihi yazmak için çabalamaları onu yollamaya çalışmaları
Kim satıyor takımı![]()
Olm Hakan çok zeki olsa finale çıkardı stratejisi elde patladı.Ütopyada ise Semih 1 yıl boyunca stratejisiyle gömdü hepsiniÜtopya dediğin yarışma Semih'in Reality şovuna dönmüştüYanına düşük IQ'luları verirsen tabi eler. Hakan kimlerle mücadele etti behey gafil
Hakan Semih'i kukla diye oynatır. Sneijder'le Diego Ribas kıyası gibi bişey oldu
![]()
Aman Semih sanki kanatsız melek.Meluna biraz daha cevap vereyim
Kendisi için yemeği yerden dökecez yerden yiyeceksin diyen tuttukları balığı adamlara teklif bile etmeyen sürekli küfür atan küçük gören adamın fiziksel özellikleriyle dalga geçen ruh hastası eeğitecem ben seni gibi laflar eden tehdit eden Nihal orda dururken Semihi yazmak için çabalamaları onu yollamaya çalışmaları
Kim satıyor takımı![]()
Aynen ilk başta çok cakmadim serkayin Nihale kısmasını belki dedim çok konuşmasında rahatsız oluyor diye ama her oyun sonrası kızın arkasında kulis yapması Nihale yapmama dediklerinin kendisi yapması adada bir hafta yatti kimse yemeğimizi paylaştık dememsine rağmen kenesinin bunları dile getirmesi adamın planını döktü ortaya.. Kızin on plana çıkmasindan rahatsiz olmasında semihe de bu kadar sert çıkması aynen dediğin gibi semihin küçük dağları ben yarattım havasına karsiymis))) zaten sürekli bir aşağılar tarzda konuşması herkesi kendisi beyaz Türk diğeri marabaGeçenlerde de demiştim sana, Serkay liderlik taslıyor Semih ona liderlik taslayanlara çizgi çeker diye.. Sserkay da Nihalin liderliğini kabul etmiyor. Semihin habire Nihalin ağzına bakıyorsunuz demesiyle dolup dolup Nihali sattılar
Geçenlerde de demiştim sana, Serkay liderlik taslıyor Semih ona liderlik taslayanlara çizgi çeker diye.. Sserkay da Nihalin liderliğini kabul etmiyor. Semihin habire Nihalin ağzına bakıyorsunuz demesiyle dolup dolup Nihali sattılar![]()
Yalnız ben yazdım yazıyı tabi kopya çekerekAman Semih sanki kanatsız melek.Yine ekşiden bir yorum bulmuş gelmiş ama yanlış haftada kopyalamaşsın bu hafta Nihal'i söylediler.
![]()
La sana anlatamıyoruz galiba Semih'in arkasındaki bugün Hakan'a saldıran ilkokullular olmasa adam bir hiçOlm Hakan çok zeki olsa finale çıkardı stratejisi elde patladı.Ütopyada ise Semih 1 yıl boyunca stratejisiyle gömdü hepsini
Tam tersi olur Hakan Semihin yancısı olur sadece abartma HakanıSemihe de laf atma
![]()
Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin melun.Yalnız ben yazdım yazıyı tabi kopya çekerek
Semih melek değil ama onlardan daha adam gibi adam![]()
Doğru yolu bulduğunu söylememek için güzel senaryo tebrikler))) bence itiraf et kurtul bin kez öleceğine bir kez ol ve küllerinden yeniden doğ))))Hesabımı @beyazsoy ele geçirdi ben artık Semih antisiyim![]()
Öleceksek adam gibi ölelim (RTE sesiyle)Doğru yolu bulduğunu söylememek için güzel senaryo tebrikler))) bence itiraf et kurtul bin kez öleceğine bir kez ol ve küllerinden yeniden doğ))))
Şaka gibisin Nihale 2ay boyunca sürekli aynı cümleyle saldıran adam mi zeki. Dün gördük semihin serafettin çıkışını nasıl gole çevirdi Nihal)) ayrıca hakan gelmis gitmiş survivorda en tilki adamıdır.. Onu taktik zekası kimsede yokSemih ütopyada 50 kişiyi postalayıp reji sayesinde elenenlerin geri dsöndürüldüğü yarışmada hepsini birkez daha eleyip zekasını kanıtlamıştır
Totoş Semih ütopyada sevdirdi zaten kendini orda bir kitle yaptırdı ve survivorda saha da kitle aldı.Adam strateji uzmanliğıyla efsane oldu zatenLa sana anlatamıyoruz galiba Semih'in arkasındaki bugün Hakan'a saldıran ilkokullular olmasa adam bir hiçSMS desteğini bana ver ben de dayılanırım elin Dominiğinde
Hakan bütün bu destekten yoksun bir durumda yaptı
Mesela Serenay'ın oy potansiyelinden faydalandı ama bunu arkadaşına art niyetli yaklaşarak kullanmadı. Nitekim Doğukan Manço'ya Survivor tarihinin en efsanevi ayarını vererek kanıtladı. 😉 Hakan egosuz duruşuyla, zekasıyla falan her türlü alaşağı eder nal toplatır Semihkender Büyük'e
![]()
Panoramaya göre taraf yapmaLa sana anlatamıyoruz galiba Semih'in arkasındaki bugün Hakan'a saldıran ilkokullular olmasa adam bir hiçSMS desteğini bana ver ben de dayılanırım elin Dominiğinde
Hakan bütün bu destekten yoksun bir durumda yaptı
Mesela Serenay'ın oy potansiyelinden faydalandı ama bunu arkadaşına art niyetli yaklaşarak kullanmadı. Nitekim Doğukan Manço'ya Survivor tarihinin en efsanevi ayarını vererek kanıtladı. 😉 Hakan egosuz duruşuyla, zekasıyla falan her türlü alaşağı eder nal toplatır Semihkender Büyük'e
![]()