Survivor 34. Bölüm Yorumları

ama millet mazlumun yanında olur

beyazsoy acayip izliyor ben vadiyi nasıl izliyorsam o da survivoru öyle izliyor bu sene hiç izlemedim aga sıktı artık
İki kötüden biri diğerini dövüyorsa kimin yanında olursun)))

İki kötüden biri diğerini dövüyorsa kimin yanında olursun)))
aga bi insan diğerini Allah ın vermiş olduğu bişeyle ilgili küçümsüyor alay etmeye çalışıyorsa her zaman karşısında olurum. adama kısacık boyun var ne yapacan ne yapacan hadi vursana diyip dalga geçiyordu vicdanım aksini kaldırmaz geriside bağlamaz beni o adamlar elensin yeter

İkisi de birbirini aşağılıyordu az asaglayana madalya verdiler işte. Olayın öncesi var.. Semih herkes gibi biliyor mağdurun yanında Türk halkı.. Karşı tarafın sinir uçlarına saldırıyor ve aşağılıyor karşı tarafın beyni fazla çakışmadığı için onlarda başlıyor saldırmaya sonra Semih köşesine çekiliyor mağdurum da mağdurum.. Tabi herkes bu olayı baştan sonra ayrıntılı izlemiyor insanalar kavgaya odaklanıyor bir insan diğerine köpek gibi yiyeceksin diyor. Aşağılıyor doğal olarak mağdurun yanında oluyor.

aga kavga vs. olur ama böyle küçümsemek falan benim akli dengemi bozan şeyler semih gereken desteği alır kazanır

aga kavga vs. olur ama böyle küçümsemek falan benim akli dengemi bozan şeyler semih gereken desteği alır kazanır
Dedim ya iki taraf da haksız ama bir taraf daha çok hakisiz.. İki kötüden ehven-i şeri seçmek zorunda değiliz

Dedim ya iki taraf da haksız ama bir taraf daha çok hakisiz.. İki kötüden ehven-i şeri seçmek zorunda değiliz
semihin bi kötülüğünü görmedim orda adam küçümsedi alay etti posta koydu kör dğeilsem bunlar oldu

Benimde bu sezon izlediğim tek program(dı).. fakat bu yeni başlayan 46 dizisi gerçekten çok başarılı bir İş olmuş. İlk bölümünü izlemeni tavsiye ederim.

Benimde bu sezon izlediğim tek program(dı).. fakat bu yeni başlayan 46 dizisi gerçekten çok başarılı bir İş olmuş. İlk bölümünü izlemeni tavsiye ederim.
Yakında bitecek bir dizi gibi durduğu için hiç bulaşma yayım dedim ama denk gelirsem bakarim

Semih oynamadığı bir oyunu nasıl satmış oluyor?

Yemeğini yerden yiyeceksin diyecekler

Ruh hastası eğitecem ben seni gibi laflarla hakaret etmeler

Her türlü fiziksel özelliğiyle dalga geçmeler

Önüne birşey atarız onu yerler diyecekler

Tuttukları balığı nezaketen vermeyecek

Nihal dururken hepsi Semihi yazacaklar.Semih oyun kazanacak bir tebrik bile edilmeyecek

Bunları yapanlar değil Semih hatalı
))))

Aga ne alakası var programı zaten gençler ve ergenler izliyor tabi oy atacaklar şahsen ben atmam ama adam fanlarını sağıyor biraz ağır cümleler

Semih yanlış yapınca dönüp dönüp ama onlar köpek gibi güzelsin diyorsun. (onlar değil sadece serkay dedi hatta Nihal yemegi hazırladı (yemek hazırlamak da mecrubiyetinde değil) görüldüğü üzere Semih sadece serkaya kızsa anlaşılır ama sen sana yemek hazırlayip getiren kızlara niye düşmanlık besliyordun. Çünkü Semih bir ben iyi diğerleri kötü demek bu algı oluşturmak için yaptığı tuzak bu tuzağa düşmeyecek kadar da zeki olduğunu biliyorum ama lütfen bize bu tezle gelme başkalarına şöyle belki inanırlar)))

@vadikızı bilir ibs de nihalin kardeşi bahar var dün izledim o kadar masum ağlıyor ki herkes bana düşman diyor dünkü bölümü izlesem ben de yazık çocuga bu kadar zulüm ne diye düşünebilirim ama oradaki kızların bahara düşman olması için Okadar hakkı var ki zaten dün dedi ben buranın Nihaliyken bana Semih gibi davranıyorlar diye)))

Bahar ile semihe bakınca bahar bilerek değil ama Semih bilerek karşı tarafın sınır uçlarına dokunup karşı taraftan sert tepki alınca ben mağdurum mağdurum edebiyatına sığınıyorlar. Biliyorum senin de bunları gördüğüne ama bir kez tuttun adamı birakamiyorusun biz seni böyle kabul ettik))))

Adam bal gibi. Yatak yata fanlarini SAĞIYOR))) düşün dokunulmazlık oyununda gizeme yanlış yapıyorsun deyip sonuna kadar gücünü verse ünlülerin kazanma şansı yok gönüllülerde bir tane Nihal var ünlülerde iki kişi dışında herkes Nihal)))) bu durumda babasında harçlık için bin takla atan ergen lira yüklemek yerine sinemaya gidip kafa dağıtacak ama semihin yüzünden Acuna bayılıyor bu parayı))))

Oynamayarak satıyor işte oynamaması satması anlamına geliyor bunu anlamak bu kadar
zor mu üstelik gizem ağzı ile söyledi bilerek oynamadım dedi bak ben serkayı efecanı savunmuyorum onların yaptığı yanlış iki tarafta hatalı ama takım kazansın diye herşeyi yapıyorlar
ama semihle gizem öyle değil bak dün yemek oyununda nasıl oynadılar gizem açıkca
diyor bilerek oynamadım diye dokunmazlık oyunu semihle gizemin yüzünden gitti
semihi tabii yazarlar ben olsam bende yazardım niye biliyrmusun takımdan ayrı duracaksın
dedikodu yapıp ara bozacaksın takım kazanmasın diye oyunda oynamayacaksın ben asla
böyle bir takım arkadaşı istemem ben olsam bende semihi yazardım
şunuda demeden geçemicem bireysel dokunulmazlık oyununda semihte gizemde kaybedince bir oh çektim ki anlatamam tekrar söylüyorum serkanda efecanda hatalı

fragman sahane yine. Nihali takima ihanet etmekle sucluyorlar
kafayi yediler cidden. Damlada kendini birsey sanmaya basladi. adadaki tek kiz olmak istiyor belli. Insallah Nihal elenir diyor yani Kerimoglunu tercih ediyor. Yilmaz yine bir gönulluyu yeniyor.

Semihi tabi yazarlar diyorsun ama Semihi yazmadilar. hadi ilk secenek Kerimoglu olsun, ikincisindede ismi söylenmedi. Korkaklar hepsi

Aga sen iyi misin
)

Yahu Serkayla Efecan adamın üstüne yürüdüğünde diğerleri çıtını çıkarmadı ve onları desteklediler.Niye düşmanlık biliyor musun Semihi bunlar yemeklere yardım etmiyorsun diye eleşyirdiklerinde adam kızlara ben yardım ettim size dediğinde hatırlamıyoruz ayağına yaptılarSemih baktı bunlar böyle yapıyor kırmızı çizgiyi çekti bu kadar basit.Mağdurluk diyorsun hadi ilkinde anladık Serkay geçen gün yine aynı lafı etti o da mı maglğdurluk? Adamı hepsi birleşip yazdı bu demek oluyor ki Serkayların tarafındalar tabi düşman olacak ?

Hala fanlarını sağıyor diyorsun iyice saçmaladın diğerlerinin fanları yaşlı mı ki? İyice abartıyon sinema minema diye Semihe oy atanlar ergen değil gençler burda suçlu Semih değil Acun adam smsle paraya para demiyor

Yahu ilk gün Semihi dısladılar hakaret ettiler adam tabi ayrı tutar hakkı olmasına rağmen yemek vermediler yahu

Semihin ara bozduğu yok kendileri arasında bozuklar kendi kendilerine kavga ediyorlar.Dedikodu mu Adam çatır çatır suratlarına giydiriyor hepsini tek tek.yollayacak

Son düzenleme:

Sürekli eleştirileri üstünde atlayıp konuyu başka yere çekiyorsun))) Sen sürekli köpek gibi yiyeceksini örnek veriyorsun onlara iyilik mi yapacak diyorsun. ben de diyorum ki bu lafı bir kişi dedi diğerleri onaylamadi ki yemeğini pisirip ayağına götürdu.. Sonra Semih herkese gider yapıp aşağlayınca onlarda semihe cephe aldı. Bunu tartısmiyoruz buradan cevap vermem anlamsız.

Semih. Serkayin bu lafını kullanıp madura yattı.

Semih bir kez baraka yaptı sonra yattı Semih baraka yaparken diğerleri yatıyor muydu onlarda yemek bir şey yapıyordu.

Serkay tek semihe değil ki herkese Üstenci bir tavır gösteriyor yahuu nihalin arkasında söylediklerini köpek duysa Kudurur.. Kavga edecekse Semih serkay ile kavga etsin ayrıca serkayin üslubunun aynısını Semih söylüyor cahiller küçük hanfendi Saygısızlar bunlar kim kafa kafaya tokusturacagim vs... Bunun serkayin üslubuyla ne farkı var..

Yine eleştiriyi carpittigin yer ben sanki semihe ergenler oy atıyor diye eleştirmişim gibi diğerlerine yaşlılar it atıyor diyorsun))). Yahuu ben Semih oyun oynamadığı için yerine Nihal ve zafer oynadığı için dokunulmazlığı kaybetti eğer Semih ergen fanlarini biraz sevse yazık bana oy atacaklarina bir batman filmi çıkmış ona gitsin ben asilayim oyuna paraları boşa gitmesin der.. Ama Semih ne yapıyor yatıyor ne de olsa ergenler beni sms'ye boğar diye hava basıyor))))

Beyazsoy diğerleri de saldırıyordu Efecan ve Serkan kavgasında hepsi onayladı.Bir defa adama sen yemek yardım etmiyorsun dediler Semihte onaylamak amaçlı diğerlerine sordu hatırlamıyoruz dediler Semihte çizgiyi çekti.Serkay geçen gün yine aynı lafı kullandı o zamanda mı magdurdu saldirmasinda mağdur olmasın?

Hala sms diyorsun adam pis yediliyi elemek iistiyor niye oynasın ki bende diyorum kaybetsinler ggönüllülerden biri gitsin

Konuyu ısrarla odaklanmiyorsun.. Eğer serkay ile aynı fikirde olsalar yemeği pişirip yanına kadar götürmezdiler.. Bu kadar basit bunun neyine itiraz ediyorsun.. Serkay böyle cümleleri herkese edebilecek adam.. Semih serkayin bu açığını iyi kulandı olay bu.

Hadi her şeyi unutalım. Semih ütopya olsun bu yarışma olsun bir kisiyke anlasabilmiş abim dediği adamla bile kavgalı))) herkes mi hatalı herkes mi yanlış bir tek Semih mi haklı bu dünyada ))))

Fanlari konusunda da ısrarla cümlemi carptiyorsun dediğim şeye odaklan fanlarini düşünen adam ne yapar basit bir soru

Semih bu gönüllüler takımına ne yapsa hakkıdır