Survivor 34. Bölüm Yorumları

Ne diyordu Semih ''herkes haddini bi-le-cek'' :A

Beren'li zamana yetiştim :) Artık nasıl bir iddiaya girdiyse rezil rüsva olmuş zaar :A Zaten Vadi izlediği yok Kösem'e hemen uyum sağlamıştır :A (Ne de olsa cevap veremiyor gömün gitsin:A)
İyi giydirdik yokluğunda, konuyu okuyor bize cevap yazamıyor garibim. :A Neyse yarım saat kaldı dönüşüne inşallah akıllanmış bir şekilde döner. :A (Hiç sanmıyorum ama :A )

Semih ne derse inkar ediyor zaten gizem aynı şekilde gizem de inkar ediyor konuşmadılarmı gizem demedimi bilerek oynamadım demedi mi dünde diyor ki iddia ediyorlar diyor itiraf
etti kız ne gıcık kız ya
Aynen bunlar adada söylediklerinin bizim izlemedigimizi sanıyor.. Tamam 7li sizi ne dediğiniz duymuyor bize neden yalan söylüyorsunuz anlamıyorum)))

İyi giydirdik yokluğunda, konuyu okuyor bize cevap yazamıyor garibim. :A Neyse yarım saat kaldı dönüşüne inşallah akıllanmış bir şekilde döner. :A (Hiç sanmıyorum ama :A )
Özelden abi çekiyor Hakan Hatipoğlu adamdır bir hata ettik yapma etme diyor :A

duymadılar ama anladılar oynatmadılar iyi de ettiler bu arada dün ibo nihal mi dedi
Evet ibo Nihal dedi.. Nihal de semihin oyundan korkup beni derdiler topluca almışlar kararı dedi.. Semihte bu 5linin nihalin arkasında yaptığı dedikoduları yetiştirdi... Sonra Nihali hain ilan ettiler)))

Evet ibo Nihal dedi.. Nihal de semihin oyundan korkup beni derdiler topluca almışlar kararı dedi.. Semihte bu 5linin nihalin arkasında yaptığı dedikoduları yetiştirdi... Sonra Nihali hain ilan ettiler)))
aga sen baya seviyorsun bu yarışmaları galiba herşeyi takip edip biliyorsun :D bu sene semih alır diyorum

Ha bu arada Semih karşı tarafı itinayla dolduruyor körebe oyununda zaferi doldurdu bunu oynatmıyorlar diye gazladi))) sonra konseyden sonra Nihale dedikoduyu yetiştirdi sonra damlaya sizi birbirinize düşürecegim demedim diyor))))

@Forumdash
Semih aslında biraz gerçeklerle biraz doldurmalarla ütopyada da cok yaptı aynı taktiği:X ama kimse olay esnasında cakmıyor. Nefretinden dolayı da kımse çakamıyor:F

aga sen baya seviyorsun bu yarışmaları galiba herşeyi takip edip biliyorsun :D bu sene semih alır diyorum
Dizi izlemiyorum artık tek izlediğim program.. Semih normalde olsa alamaz ama seçilen kişiler çok vasat onun karşında durabilecek kişilik yok finale kadar gider atakan ile kapışır kim alır bilemiyorum Atakan biraz kisilikli çıksaydı kesin alirdi

Dizi izlemiyorum artık tek izlediğim program.. Semih normalde olsa alamaz ama seçilen kişiler çok vasat onun karşında durabilecek kişilik yok finale kadar gider atakan ile kapışır kim alır bilemiyorum Atakan biraz kisilikli çıksaydı kesin alirdi
aga hiç izlemedim ama gönlüm semihten yana İnşallah kazanır

Şöyle diyeyim turabi bile bu semihin yanında adamlık konusunda iki gömlek üstün gerisini sen düşün)))
öyle bişey olamaz aga ihtimali yok :D ilk giriş kısmını izlemiştim efe diye bi tiple serkan mıydı neydi semihle alay edercesine konuşmuştu acayip sinirlenmiştim. kısacık boyunla ne yapacaksın vs. tarzında küçümseyici konuşmuşlardı o yüzden halk semihin yanında olur ve kazanır

öyle bişey olamaz aga ihtimali yok :D ilk giriş kısmını izlemiştim efe diye bi tiple serkan mıydı neydi semihle alay edercesine konuşmuştu acayip sinirlenmiştim. kısacık boyunla ne yapacaksın vs. tarzında küçümseyici konuşmuşlardı o yüzden halk semihin yanında olur ve kazanır
Birine kötülük yapıliyor gozukmesi o kişiyi iyi yapmaz

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot