Survivor 34. Bölüm Yorumları

Semih ütopyada 50 kişiyi postalayıp reji sayesinde elenenlerin geri dsöndürüldüğü yarışmada hepsini birkez daha eleyip zekasını kanıtlamıştır

Semih Hakandan daha zeki bunu kabul etmek ggerekir

Atakanin çifte ahlakını fark etmiş gönüllüler))))

Semih ütopyada 50 kişiyi postalayıp reji sayesinde elenenlerin geri dsöndürüldüğü yarışmada hepsini birkez daha eleyip zekasını kanıtlamıştır

Geçenlerde de demiştim sana, Serkay liderlik taslıyor Semih ona liderlik taslayanlara çizgi çeker diye.. Sserkay da Nihalin liderliğini kabul etmiyor. Semihin habire Nihalin ağzına bakıyorsunuz demesiyle dolup dolup Nihali sattılar

Geçenlerde de demiştim sana, Serkay liderlik taslıyor Semih ona liderlik taslayanlara çizgi çeker diye.. Sserkay da Nihalin liderliğini kabul etmiyor. Semihin habire Nihalin ağzına bakıyorsunuz demesiyle dolup dolup Nihali sattılar

Ütopya dediğin yarışma Semih'in Reality şovuna dönmüştü
Yanına düşük IQ'luları verirsen tabi eler. Hakan kimlerle mücadele etti behey gafil
Hakan Semih'i kukla diye oynatır. Sneijder'le Diego Ribas kıyası gibi bişey oldu

Ya adamım Semih'i övüp duruyor sürekli, Semih'in nankör kıskanç fanları da Atakan'ı kötüleyip dursunlar anca. ss
Meluna biraz daha cevap vereyim

Kendisi için yemeği yerden dökecez yerden yiyeceksin diyen tuttukları balığı adamlara teklif bile etmeyen sürekli küfür atan küçük gören adamın fiziksel özellikleriyle dalga geçen ruh hastası eeğitecem ben seni gibi laflar eden tehdit eden Nihal orda dururken Semihi yazmak için çabalamaları onu yollamaya çalışmaları

Kim satıyor takımı

Semih ezer gecer o kadar

Yazan iyi yazmis

Olm Hakan çok zeki olsa finale çıkardı stratejisi elde patladı.Ütopyada ise Semih 1 yıl boyunca stratejisiyle gömdü hepsini

Tam tersi olur Hakan Semihin yancısı olur sadece abartma Hakanı
Semihe de laf atma

Aman Semih sanki kanatsız melek.
Yine ekşiden bir yorum bulmuş gelmiş ama yanlış haftada kopyalamaşsın bu hafta Nihal'i söylediler.

Aynen ilk başta çok cakmadim serkayin Nihale kısmasını belki dedim çok konuşmasında rahatsız oluyor diye ama her oyun sonrası kızın arkasında kulis yapması Nihale yapmama dediklerinin kendisi yapması adada bir hafta yatti kimse yemeğimizi paylaştık dememsine rağmen kenesinin bunları dile getirmesi adamın planını döktü ortaya.. Kızin on plana çıkmasindan rahatsiz olmasında semihe de bu kadar sert çıkması aynen dediğin gibi semihin küçük dağları ben yarattım havasına karsiymis))) zaten sürekli bir aşağılar tarzda konuşması herkesi kendisi beyaz Türk diğeri maraba

Olm Hakan çok zeki olsa finale çıkardı stratejisi elde patladı.Ütopyada ise Semih 1 yıl boyunca stratejisiyle gömdü hepsini

Tam tersi olur Hakan Semihin yancısı olur sadece abartma Hakanı
Semihe de laf atma
La sana anlatamıyoruz galiba Semih'in arkasındaki bugün Hakan'a saldıran ilkokullular olmasa adam bir hiç
SMS desteğini bana ver ben de dayılanırım elin Dominiğinde
Hakan bütün bu destekten yoksun bir durumda yaptı
Mesela Serenay'ın oy potansiyelinden faydalandı ama bunu arkadaşına art niyetli yaklaşarak kullanmadı. Nitekim Doğukan Manço'ya Survivor tarihinin en efsanevi ayarını vererek kanıtladı. 😉 Hakan egosuz duruşuyla, zekasıyla falan her türlü alaşağı eder nal toplatır Semihkender Büyük'e

Yalnız ben yazdım yazıyı tabi kopya çekerek

Semih melek değil ama onlardan daha adam gibi adam
Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin melun.

Ben de öyle düşünüyorum zaten ama Semihçiler Atakan Semih'i övmesine rağmen Atakan'ı kötülemeye devam ettikçe ben de Semih'i kötülerim akıllı olun.

Şaka gibisin Nihale 2ay boyunca sürekli aynı cümleyle saldıran adam mi zeki. Dün gördük semihin serafettin çıkışını nasıl gole çevirdi Nihal)) ayrıca hakan gelmis gitmiş survivorda en tilki adamıdır.. Onu taktik zekası kimsede yok

Totoş Semih ütopyada sevdirdi zaten kendini orda bir kitle yaptırdı ve survivorda saha da kitle aldı.Adam strateji uzmanliğıyla efsane oldu zaten

Hakan zeki olabilir ama Semih kadar değil.Hakan sürekli Merve için Kıbrıs biletim falan dedi Semih bunları demez mesela Hakan milletin hoş karşılamayacağı hareketler yaptı Semih bunları yapmaz mesela

Panoramaya göre taraf yapma
bkz utopya panoraması gibi olaak. Bugun yarın hakan 180 olmasa da 90 drc döner fanlar da takdir eder
tarafsızım adı altında hep gidip gelecek. Anıl tetik de cıkıyor mu panoramaya? O sonuna kadar semih destekçisi olmuş
profilini de sabitlemiş
duygu da semihi destekliyor utopyadan beridir.