Sercan, nefise ve duygu çetinkaya varmış bile dominiğe
Hakan reis gelirse bana izlemek için sebep çıkar maalesef… @Dosi
Hakan'ı çok mu seviyorsun? Bunu bilmiyordum. 😱Hakan reis gelirse bana izlemek için sebep çıkar maalesef… @Dosi
Aynen. Hakan ve Adem en sevdiğim SurvivorlarHakan'ı çok mu seviyorsun? Bunu bilmiyordum. 😱
Survivor’da rekabet anlamında ikisi de kapışmışlardı değil mi?Aynen. Hakan ve Adem en sevdiğim Survivorlar
Survivor 2018’de yani Adem’in şampiyon olduğu sezonda kapışmışlardı, iyi hatırladınSurvivor’da rekabet anlamında ikisi de kapışmışlardı değil mi?
İzlersem hatırlarım o dönemler Prime sezonuydu yarışmanın.Survivor 2018’de yani Adem’in şampiyon olduğu sezonda kapışmışlardı, iyi hatırladınİzledin herhalde o sezonu
![]()
Hakan da renk katar. Gelecektir.Aynen. Hakan ve Adem en sevdiğim Survivorlar
Kim gelirse gelsin ben o defteri kapadım.Hakan reis gelirse bana izlemek için sebep çıkar maalesef… @Dosi
Aynen, 3 reytingi muhafaza etmeleri büyük başarı olurKim gelirse gelsin ben o defteri kapadım.
Beter olsun yarışmazaten şimdiden çökmüş. Dizilerin yokluğunda fırsatı iyi yakalasın, sonrası 4 alırsa dua etsin. 3 bile onlar için iyi Reyting anlamına gelecektir.o duruma düştü yani
![]()
Hakan reis gelirse bana izlemek için sebep çıkar maalesef… @Dosi
Survivor’da rekabet anlamında ikisi de kapışmışlardı değil mi?
Bully nin bademe karşı şok ittifakKim gelirse gelsin ben o defteri kapadım.
Beter olsun yarışmazaten şimdiden çökmüş. Dizilerin yokluğunda fırsatı iyi yakalasın, sonrası 4 alırsa dua etsin. 3 bile onlar için iyi Reyting anlamına gelecektir.o duruma düştü yani
![]()