ogedayı sattın son günlerde bakıyorum daAminnnnnnnnnnnnnn.![]()
ogedayı sattın son günlerde bakıyorum daAminnnnnnnnnnnnnn.![]()
Yalnız Badem gerçekten de gidiyor olabilir ha. Yani diskalifiye olarak değil tabii ki de kendi gitmek istemiş olabilir ve bu şekilde bir şey kurgulamış olabilirler gitmeden son bir kıyak gibi. Baya saçma ve ucuz bir şey var ortada çünkü ne olduğu bile belli değil olayın zaten20 saniye niye bakışmadı nagihandaki gibi![]()
bence de macun göndermez ama badem patates olmadan gitmek isteyebilir baksana best off larda ismaili salmış Batu ve yusufun üstüne kendi volkan ve doğuşla oynuyor buna rağmen 2 haftadır ortada olmayan ayşeyi bile geçemedi; poyraz ve hikmet de geldi; haftaya gelecek 2 kadından birini Merve aydın ya da nagihan diye düşünüyorum; bu durumda - eksi puana düşmeden sıvışmak istiyor gibi bademYalnız Badem gerçekten de gidiyor olabilir ha. Yani diskalifiye olarak değil tabii ki de kendi gitmek istemiş olabilir ve bu şekilde bir şey kurgulamış olabilirler gitmeden son bir kıyak gibi. Baya saçma ve ucuz bir şey var ortada çünkü ne olduğu bile belli değil olayın zaten@Bully
İkisi de benim bebeklerim.ogedayı sattın son günlerde bakıyorum da![]()
Sana anca 52 lik çılgın Sedat düşerİkisi de benim bebeklerim.![]()
Sana 100'lük nine bile düşmez ona yan sen.Sana anca 52 lik çılgın Sedat düşer![]()
Sana böyle bişi düşerEkli dosyayı görüntüle 133093
Bak poyraz haşin erkek tutmayı seviyor sana bakmaz
Sarışın , kaslı ve testesteron kokulu değilsin Poyraz bakmaz sana
Poyraz feminen seviyor. Benim gibi.Sarışın , kaslı ve testesteron kokulu değilsin Poyraz bakmaz sana![]()
Yarışmada hiç öyle değil valla bir ogedayı yatırıyor bir yunus Emreyi , ikisinin de seninle alakası yokPoyraz feminen seviyor. Benim gibi.Çatlayabilirsin.
![]()
Köprüyü geçene kadar kuralından ötürü öyle davranıyordur.Yarışmada hiç öyle değil valla bir ogedayı yatırıyor bir yunus Emreyi , ikisinin de seninle alakası yok
Zaten son fingirdemesini yaptı dün poyraz hikmet onu parçalar her anlamda
Poyraz ın ayakkabıları 46 numaraymış deve tabanı mı buKöprüyü geçene kadar kuralından ötürü öyle davranıyordur.![]()
Ben de 46 giyiyorum ne çok ortak yönümüz var.Poyraz ın ayakkabıları 46 numaraymış deve tabanı mı bu
Bence evleninBen de 46 giyiyorum ne çok ortak yönümüz var.![]()