kim izler ki badem içinBir sonraki bölüm Nagihan gibi Badem konsey özel fragmanı gelir mi![]()
kim izler ki badem içinBir sonraki bölüm Nagihan gibi Badem konsey özel fragmanı gelir mi![]()
Avatarın iğrenç olmuşkim izler ki badem için![]()
kudur minnoş almedayı gördükçeAvatarın iğrenç olmuş![]()
Onun için teee oralara gitmeme gerek yok, istesem yaparım. Sen istesen de yapamazsın o yüzden derdine yan.
Yaptığında inkar etmezsen sorun yokOnun için teee oralara gitmeme gerek yok, istesem yaparım. Sen istesen de yapamazsın o yüzden derdine yan.![]()
![]()
İster yaparım ister yapmam sana ne kime ne?Yaptığında inkar etmezsen sorun yok![]()
Herhangi bir olay varsa konuşurum ben de sana ne kime neİster yaparım ister yapmam sana ne kime ne?![]()
Konuş bana ne. Ama sen olmayan olayları olmuş gibi konuşuyorsun kendinle çelişiyorsun.Herhangi bir olay varsa konuşurum ben de sana ne kime ne![]()
Senin ka kuru bir iftiraKonuş bana ne. Ama sen olmayan olayları olmuş gibi konuşuyorsun kendinle çelişiyorsun.![]()
40 yılın başı koca bulunca senin paylaşımlarKonuş bana ne. Ama sen olmayan olayları olmuş gibi konuşuyorsun kendinle çelişiyorsun.![]()
Kendini kandırmaya devamke.Senin ka kuru bir iftira![]()
Koca gibi bir derdim yok.40 yılın başı koca bulunca senin paylaşımlar@Dosi @Angelica @Bully @Emre Ozansoy @MasacRE @Yakamoz-Asi
Halil başlıyor çenen dursun emre40 yılın başı koca bulunca senin paylaşımlar@Dosi @Angelica @Bully @Emre Ozansoy @MasacRE @Yakamoz-Asi
halilişkolar öpsün seni emiHalil başlıyor çenen dursun emre![]()
![]()
acun da senin gibi maldan anlamıyor .ssKendini kandırmaya devamke.
------
Koca gibi bir derdim yok.![]()
DEFOOOOLLL.acun da senin gibi maldan anlamıyor .ss
kaos var programda onu izliyorum zaten seninle uğraşamamDEFOOOOLLL.![]()
Uğraşamam diyip dakika bir beni bir yerlere etiket etmen.kaos var programda onu izliyorum zaten seninle uğraşamam![]()
Can çıkar huy çıkmazmışUğraşamam diyip dakika bir beni bir yerlere etiket etmen.![]()
AHHH NEREDE O GÜNLER...