Sabriye ve Turabi de gelse tamamdır.Almeda Queen bolobon u yemeye geliyor @MasacRE
------
@Angelica nın harbi erkeği toros kaplanı hikmet ve @serhatt ın her yanını beğendiği poyraz gelmiş macun işi biliyor hangi kitleye oynayıp reyting alacağını göstermiş
@Dosi @Bully @MasacRE @The_Erinch @Zeyno @Emre Ozansoy @TenTen
Almeda Queen bolobon u yemeye geliyor @MasacRE
------
@Angelica nın harbi erkeği toros kaplanı hikmet ve @serhatt ın her yanını beğendiği poyraz gelmiş macun işi biliyor hangi kitleye oynayıp reyting alacağını göstermiş
Ay gerçekten geldi mi?Almeda Queen bolobon u yemeye geliyor @MasacRE
------
sabriye kesin gelmeli hep gerilim hep gerilim nereye kadarSabriye ve Turabi de gelse tamamdır.
evet bakalım bu sefer neler yapacakAy gerçekten geldi mi?
bu sana süt çocuğu kaçar
İnş. hemen elenir bu kepaze yarışmaya çok maruz kalmaz.sabriye kesin gelmeli hep gerilim hep gerilim nereye kadar
------
evet bakalım bu sefer neler yapacak
------
bu sana süt çocuğu kaçar
kendisi daha kötü durumda yani 45 yaşındaki sakat adama elendi geçen sene, üstüne ifşası düştü , üstüne ünlü olmak için Mehmet ali erbilin kızına yazıyorİnş. hemen elenir bu kepaze yarışmaya çok maruz kalmaz.
Bana gelsin direkt ünlü yaparım ben.kendisi daha kötü durumda yani 45 yaşındaki sakat adama elendi geçen sene, üstüne ifşası düştü , üstüne ünlü olmak için Mehmet ali erbilin kızına yazıyor
Berfu yenerler 1. bu 2
birbirinize yakışırısınız bence deBana gelsin direkt ünlü yaparım ben.
Sağol hayatım.birbirinize yakışırısınız bence de
ay açıklamaya bak
Bu ecünnüye sultan diyorlarsa beter olsunlar.@Bully de @MasacRE de elenen sultanıyla birlikte ağlıyorlarmış git bir teselli et
Ekli dosyayı görüntüle 132892
sana mı desinlerBu ecünnüye sultan diyorlarsa beter olsunlar.
Onlar değil parlaklar desin.sana mı desinler