İyi seyirler.
İyi seyirler.
Tuğba seni sesine rağmen sevelim dedik ama bunlarla da arkadaş olmazsın beDüzcespor yeni poyrazını bulmuş @The_Erinch şok @MasacRE @Bully @Dosi
------
sırayla @Angelica @serhatt ve @Emre Ozansoy
------
sultanıma zayıf halka diyenler utansın @MasacRE @Bully
sağol datlumİyi seyirler.
karşıda tosun ayşe var yaniTuğba seni sesine rağmen sevelim dedik ama bunlarla da arkadaş olmazsın be
Sevgi'yi de yer senin sultanDüzcespor yeni poyrazını bulmuş @The_Erinch şok @MasacRE @Bully @Dosi
------
sırayla @Angelica @serhatt ve @Emre Ozansoy
------
sultanıma zayıf halka diyenler utansın @MasacRE @Bully
Reca. .sssağol datlum
------
karşıda tosun ayşe var yani
🐍Pınardan iyidir düzcesporsağol datlum
------
karşıda tosun ayşe var yani
gençlik olarak iyi yani kalan kısımlarda farkı yok🐍Pınardan iyidir düzcespor
hadi inş sevgi giderse mavilerde kaos büyürSevgi'yi de yer senin sultan
Karakter olarak dedim ya. Tamam düzcesporu da sevmeyiz ama o şeytanın yanında iyi kalır yine degençlik olarak iyi yani kalan kısımlarda farkı yok
senin sultanın en büyük düşmanı be ayşe, bu nasıl satış 😱 maskeli ile çok mu takıldın @DarkLegenD @Bully @12.AdamKarakter olarak dedim ya. Tamam düzcesporu da sevmeyiz ama o şeytanın yanında iyi kalır yine de
Ben o seneyi izlemediğim için çok hakim değilim aralarındaki hüsumete. Sonraki all starlarda da denk gelmediler zaten bir sene Ayşe bir sene Aleyna geliyorsenin sultanın en büyük düşmanı be ayşe, bu nasıl satış 😱 maskeli ile çok mu takıldın @DarkLegenD @Bully @12.Adam
------
şu vuvuzela asenaya sayı vermeyin.ss
badem şansı.ssBen o seneyi izlemediğim için çok hakim değilim aralarındaki hüsumete. Sonraki all starlarda da denk gelmediler zaten bir sene Ayşe bir sene Aleyna geliyor
Bir de sonda bırakıp şov yaptı artist. Ssbadem şansı.ss
neyse Queen had bildirdiBir de sonda bırakıp şov yaptı artist. Ss