acun ne kadar istese de adem bu sakatlık durumları ile şampiyonluk olamaz performans senesinde yusuf, Batuhan , Sema biri yer yani bunuBen bu kadar kolpa ve yapmacık bir köpekbalığı seneryosu görmedim..
Köpekbalığı sahile gelecek, canlı et görecek ve bakıp gidecek..
Birde sürekli Adem başrolde 🤣🤣🤣
Senin queenin ayarsız.ss Göksu sultanın da sempatik kızdı ama bu performansla daha fazla ilerlemesi zordu zaten. Yolu açık olsun...
Poyraz reisime ve Aleyna sultanıma ihtiyacı var bu yarışmanın...
Ecünnülerin bana üstünlük kurması ne hadlerine.nefisenin asenaya kurduğu gibi üstünlük kuruyor sana ecünnüler Ekli dosyayı görüntüle 132598
ayol ayşeye 5-3 yenildiyse serenayy ya da Zeynep i yerdi o düelloda sultanım erken gitti.ssSenin queenin ayarsız.ss Göksu sultanın da sempatik kızdı ama bu performansla daha fazla ilerlemesi zordu zaten. Yolu açık olsun...
------
Poyraz reisime ve Aleyna sultanıma ihtiyacı var bu yarışmanın...
Bademi bugün ezen ezene Tebrikler takımımayol ayşeye 5-3 yenildiyse serenayy ya da Zeynep i yerdi o düelloda sultanım erken gitti.ss
------
@Emre Ozansoy gel bili bili bak 4'te 4 yaptı
------
helal olsun Queen beraberliği getirdi
Önce puzzle kalktı, bundan sonra havuz kalkar. Sırada ne var bakalımBatuhan havuzda hem ismaili hem ademi paket etti acun 1 ay havuz koymaz artık oyunlara
yedekten osmancan, poyraz vb. gelirse dendiği gibi istediği kadar torpil yapsın adem bireyselde paket hilmicem gibi kaçışı yokÖnce puzzle kalktı, bundan sonra havuz kalkar. Sırada ne var bakalım
Önce puzzle kalktı, bundan sonra havuz kalkar. Sırada ne var bakalım
yeni yunus emresini bulduAcun yine Almedaya ayar veriyor
bu yarışmayı @Emre Ozansoy ile @serhatt yönetiyor sanırım @Dosi @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam
Hiçbir şeyi yok bu kadar da yırtınılmaz"tuvaletinizi nereye yapıyorsunuz adada?" sorusu artık sorulmaz Almeda Queen ormana s..arken kendini sakatlayarak nereye yaptıklarını gösterdi Boşuna Queen demiyorum @MasacRE @Bully @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @serhatt @Emre Ozansoy @Mr.At @Angelica @Zeyno Ekli dosyayı görüntüle 132616