He valla ya boşlukta at koşturuyor.Merve aydına bile razıyız ayşeyi düşürecek bir rakip gelmeli
Yılanların kapışmasında kazanan Almeda oldu... Bugün sayılarını alıyor, kötü oldu onu kaptırdığımız.
He valla ya boşlukta at koşturuyor.Merve aydına bile razıyız ayşeyi düşürecek bir rakip gelmeli
hangisi yense kararsız kaldım bir botokslu ve bir balonAdem Yusuf'u yendi
Sema niye loser oldu bu sezon :/hangisi yense kararsız kaldım bir botokslu ve bir balon
sema ve yağmurun travmaları tetikliyor tuğba sultanım sesiyleSema niye loser oldu bu sezon :/
Tarafımız belli, DOĞUŞŞŞŞ.
nasıl değiştirdin hemenTarafımız belli, DOĞUŞŞŞŞ.
Değiştirdiğimi nerenden uydurdun? 😱
Ben geçen sene sadece Nagihan için bakınıyordum. Kendimi kurtardım neyseki3T gelmediği sürece izlemem mümkün değil o da imkansız
Hikmet o dönemler iyiydi de artık o da kurtarmaz
efecan diyordunuz önceden kankanlaDeğiştirdiğimi nerenden uydurdun? 😱
3T gelmediği sürece izlemem mümkün değil o da imkansız
Hikmet o dönemler iyiydi de artık o da kurtarmaz
@12.Adam seni fenerbahçe konularına bekliyor sen yokken @Bully ve @MasacRE ağlattı çocuğu bol bol, destek geldi diye seviniyordu en son buralarda dolaşma en iyisiBen geçen sene sadece Nagihan için bakınıyordum. Kendimi kurtardım neyseki
Tuğba sultanım Asena'yı yerin dibine sokup sokup çıkardı maşallah bugün daha bir ayrı gözüktü gözüme sesi bile rahatsız etmedi o derece Hem 3'te 3 hem de Asena'ya dedikleriyle sultanlık koltuğunu sağlamlaştırdı diyebiliriz artık
en sultan yeri sesiTuğba sultanım Asena'yı yerin dibine sokup sokup çıkardı maşallah bugün daha bir ayrı gözüktü gözüme sesi bile rahatsız etmedi o derece Hem 3'te 3 hem de Asena'ya dedikleriyle sultanlık koltuğunu sağlamlaştırdı diyebiliriz artık
haklısın doğuş sana daha uygun 2 metreymiş boyu , parkurlara sığmıyor oğlanTamam da o zaman Doğuş yoktu.
Maşallah de.haklısın doğuş sana daha uygun 2 metreymiş boyu , parkurlara sığmıyor oğlan
Sesini hatırlatıp durma. O sesine rağmen sultan yaptık işte daha fazla zorlamaen sultan yeri sesi