He valla ya boşlukta at koşturuyor.Merve aydına bile razıyız ayşeyi düşürecek bir rakip gelmeli![]()
Yılanların kapışmasında kazanan Almeda oldu... Bugün sayılarını alıyor, kötü oldu onu kaptırdığımız.
He valla ya boşlukta at koşturuyor.Merve aydına bile razıyız ayşeyi düşürecek bir rakip gelmeli![]()
hangisi yense kararsız kaldımAdem Yusuf'u yendi![]()
Sema niye loser oldu bu sezon :/hangisi yense kararsız kaldımbir botokslu ve bir balon
![]()
sema ve yağmurun travmaları tetikliyor tuğba sultanım sesiyleSema niye loser oldu bu sezon :/
Tarafımız belli, DOĞUŞŞŞŞ.
nasıl değiştirdin hemenTarafımız belli, DOĞUŞŞŞŞ.
Değiştirdiğimi nerenden uydurdun? 😱
Ben geçen sene sadece Nagihan için bakınıyordum. Kendimi kurtardım neyseki3T gelmediği sürece izlemem mümkün değil o da imkansız
Hikmet o dönemler iyiydi de artık o da kurtarmaz
efecan diyordunuz önceden kankanlaDeğiştirdiğimi nerenden uydurdun? 😱
3T gelmediği sürece izlemem mümkün değil o da imkansız
Hikmet o dönemler iyiydi de artık o da kurtarmaz
@12.Adam seni fenerbahçe konularına bekliyor sen yokken @Bully ve @MasacRE ağlattı çocuğu bol bol, destek geldi diye seviniyordu en sonBen geçen sene sadece Nagihan için bakınıyordum. Kendimi kurtardım neyseki![]()
Tuğba sultanım Asena'yı yerin dibine sokup sokup çıkardı maşallah bugün daha bir ayrı gözüktü gözüme sesi bile rahatsız etmedi o derece
en sultan yeri sesiTuğba sultanım Asena'yı yerin dibine sokup sokup çıkardı maşallah bugün daha bir ayrı gözüktü gözüme sesi bile rahatsız etmedi o dereceHem 3'te 3 hem de Asena'ya dedikleriyle sultanlık koltuğunu sağlamlaştırdı diyebiliriz artık
![]()
haklısın doğuş sana daha uygun 2 metreymiş boyu , parkurlara sığmıyor oğlanTamam da o zaman Doğuş yoktu.![]()
Maşallah de.haklısın doğuş sana daha uygun 2 metreymiş boyu , parkurlara sığmıyor oğlan![]()
Sesini hatırlatıp durma. O sesine rağmen sultan yaptık işte daha fazla zorlamaen sultan yeri sesi![]()