cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,329
- Puanı
- 1,060
yoksa nagihanada mı o kayalık yerde ... ???Göksu sultanım kaldı be
------
aaaaa iyice nagi Queen yaptılar başımıza.ss @Dosi @Angelica @The_Erinch @Mr.At @tekin @12.Adam Ekli dosyayı görüntüle 132299
------
@Emre Ozansoy buna cesaret hapı vermiş
Ah be Serenay
Bugün kahrolup duruyorum..
Kudur.
Senin düello canavarının bu hafta da elenmeye niyeti yok belli ki @xemrexxx
------
Bu Asena kadar leş bir karakter olamaz ya. Reyting için yine getirdiler bunu başımıza bela ettiler.
Tatlı bir insanyoksa nagihanada mı o kayalık yerde ... ???
hem o ıssız yerde ne arıyorki kendisi hatalı bence ?
Ah be Serenay
Kudur.
------
Bu Asena kadar leş bir karakter olamaz ya. Reyting için yine getirdiler bunu başımıza bela ettiler.
Ah be Serenay
Kudur.
------
Performans olarak hakkını veriyorum ben Ayşe'nin. Başarılı bir yarışmacı kuşkusuz ama karakter olarak sevmem. Nisa reisim de 2022'de bir süre arkadaşlık ettikten sonra gerçek yüzünü görüp şutlamıştı kendisini hayatından
Sanki Nisa reyisin matah biri de prag kezbanı idi iştePerformans olarak hakkını veriyorum ben Ayşe'nin. Başarılı bir yarışmacı kuşkusuz ama karakter olarak sevmem. Nisa reisim de 2022'de bir süre arkadaşlık ettikten sonra gerçek yüzünü görüp şutlamıştı kendisini hayatından
Bir ara gidecek gibi oldu ama sonra iyi toparladı sultanın. Çekirge 2. kez sıçradı. Bakalım nerede bitecek yoluolan Göksu sultanıma oldu kızın dikkati dağıldı tamamen elenecek sanırım
Kaan ile eşleşirse kalır gerisi zorBir ara gidecek gibi oldu ama sonra iyi toparladı sultanın. Çekirge 2. kez sıçradı. Bakalım nerede bitecek yolu
Bu kız da böyle maalesef yapacak bir şey yok
Nisa reisim bir markadır hadsiz 🤬Sanki Nisa reyisin matah biri de prag kezbanı idi işte
Kaan ile de eşleşemeyeceklerine göre Sultanımın gözü iyileşir ya daha arada erkek elemesi olacakKaan ile eşleşirse kalır gerisi zor
Ya da Zeynep tek gözü iyileşmeden potaya düşerse
ayol Sercan yıldırım, Maraş barış, çek oğlan, ogeday şimdi de kıvırcık çocuk @serhatt la @Emre Ozansoy da bile bu kadar geniş katalog yok, sultanmış ,reyismişBu kız da böyle maalesef yapacak bir şey yok
------
Nisa reisim bir markadır hadsiz 🤬
------
Kaan ile de eşleşemeyeceklerine göre Sultanımın gözü iyileşir ya daha arada erkek elemesi olacak
ayol Sercan yıldırım, Maraş barış, çek oğlan, ogeday şimdi de kıvırcık çocuk @serhatt la @Emre Ozansoy da bile bu kadar geniş katalog yok, sultanmış ,reyismiş
sen mi @Emre Ozansoy mu diye sorulunca forum halkı @Dosi @Angelica @cookies @ozmoturk @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @Zeyno @The_Erinch @Hazem @12.Adam @tekin
İsmail’e o soruyu soran kişinin zeka seviyesi bağırttıadama sordukları sorunun saçmalığı @MasacRE @Bully
------
sen mi @Emre Ozansoy mu diye sorulunca forum halkı @Dosi @Angelica @cookies @ozmoturk @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @Zeyno @The_Erinch @Hazem @12.Adam @tekin
Sercan ile aralarında hiçbir şey olmadı. Sercan platonikti sadece Diğerleri için de kaç yıllık süreçte 4 tane oğlanla birlikte olmuş. Bunda bir anormallik göremiyorum Zaten kıvırcık oğlanla yüzükleri de takmışlar, girmişler bir yola. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim sultanımaayol Sercan yıldırım, Maraş barış, çek oğlan, ogeday şimdi de kıvırcık çocuk @serhatt la @Emre Ozansoy da bile bu kadar geniş katalog yok, sultanmış ,reyismiş
Kaan çöpünü zor bela yenen bir şampiyon aferini hak ediyor mu bilemedimAferin İsmail
Bizim takım daha zayıf, getirilen her puan aferini mecburen hak ediyor yapacak bir şey yokKaan çöpünü zor bela yenen bir şampiyon aferini hak ediyor mu bilemedim
Ödül oyunlarını kazanıyorsunuz işte o yeter sizeBizim takım daha zayıf, getirilen her puan aferini mecburen hak ediyor yapacak bir şey yok
Yetmez, dokunulmazlık da istiyoruz artık kuruduk kaldıkÖdül oyunlarını kazanıyorsunuz işte o yeter size
Getirin oradan bademime 50 yaşındaki dedeyi. Şov yapacakYetmez, dokunulmazlık da istiyoruz artık kuruduk kaldık
Haydi Adem