Dede o kadar şeyi devirene kadar kalpten giderGetirin oradan bademime 50 yaşındaki dedeyi. Şov yapacak
Haydi Zeynep sultanımız…
Dede o kadar şeyi devirene kadar kalpten giderGetirin oradan bademime 50 yaşındaki dedeyi. Şov yapacak
Sultanım geriden gelip kazandı..Dede o kadar şeyi devirene kadar kalpten gider
Haydi Zeynep sultanımız…
Helal olsun Zeynep sultana…Sultanım geriden gelip kazandı..
Bu arada bir oyun kazanmanızı ben de destekliyorum. Şu Kaan çöpünü göndermek lazım bu hafta
Senin için kötü bir ikilem evet Ama adın daha önemlidir boşver. Kaanların yüz karası gitsin daha fazla kalmasın bu yarışmadaHelal olsun Zeynep sultana…
Garanti sayımız gider ama bir yandan da adımı kirletmesinden kurtulmuş olurum Bilemedim
Senin için kötü bir ikilem evet Ama adın daha önemlidir boşver. Kaanların yüz karası gitsin daha fazla kalmasın bu yarışmada
bugün kırmızılar alacak gibi kaan kazgandan kurtuluyoruz, badem ve ismailin garanti sayısı uçuyor istanbulaHelal olsun Zeynep sultana…
Garanti sayımız gider ama bir yandan da adımı kirletmesinden kurtulmuş olurum Bilemedim
Senin için kötü bir ikilem evet Ama adın daha önemlidir boşver. Kaanların yüz karası gitsin daha fazla kalmasın bu yarışmada
Leşdaşım elensin madem. Kaanların yüz karasının elenmesi daha ağır bastı bende şu anbugün kırmızılar alacak gibi kaan kazgandan kurtuluyoruz, badem ve ismailin garanti sayısı uçuyor istanbula
Leşdaşım elensin madem. Kaanların yüz karasının elenmesi daha ağır bastı bende şu an
-15 nedirMaviler kaybetsin onların hayrına olur.
Merve den sonra Kaanda gitmesi daha da toplar onları.
Badem ve Sadem çok üzülecekdir.
Deme öyle tersten rekor kırmış işte
Ayşe +16 ile lider, Kaan tersten onu yakalayacak az kaldı Ayşe kazanır kaybeder belli olmaz ama Kaan için sonuç hep belliDeme öyle tersten rekor kırmış işte
Ayşe kazandı yine, aslında kendisi en iyilerden değil ama bu sezonki rakipleri zayıf olunca en iyiymiş gibi gözüküyorAyşe +16 ile lider, Kaan tersten onu yakalayacak az kaldı Ayşe kazanır kaybeder belli olmaz ama Kaan için sonuç hep belli
nagihanla merve aydını getirsin macun Ayşe çökerAyşe kazandı yine, aslında kendisi en iyilerden değil ama bu sezonki rakipleri zayıf olunca en iyiymiş gibi gözüküyor
Cumali bunun yanında Ogeday, Turabi falan kalır
Cumali bunun yanında Ogeday, Turabi falan kalır
@Emre Ozansoy kararsız kalmıştır sevinme konusundaHelal be Adilhan
@Emre Ozansoy saldı galiba yarışmayı. Sesi soluğu çıkmıyor hiç
sus Göksu sultanım çıktı@Emre Ozansoy saldı galiba yarışmayı. Sesi soluğu çıkmıyor hiç