TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

bundan biri olmaz geçen sene sercan+ hakan paketlemişti bu sene adilhan+ Melih paketler:A:A
Aslında geçen sene iyiydi ama elendiği dönem performansı düşmüştü. Tam o dönem böyle bir cengaverliğe kalkışınca da bedeli ağır olmuştu maalesef :A Neyse paket eden de benim reisim en azından :A
------

aaaa yılan asena gelmiş 😱sizin Cansu sultan niye yok korktu mu sanem gelmiş :F:F

@Bully @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Yakamoz-Asi

Reytingler çöküşte Acun gidip en az izlenen sezonun yarışmacılarını getirip duruyor. Zeynep, Yusuf, Asena, Senem. Bir de Osman Can gelecekmiş. Ne gerek var bu kadar 2023 yarışmacısına :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ata Benli demişti Asena gelecek diye ve bildi, geldi. Nagi'm için de en son o gelecek demişti, inşallah doğrudur. :D

Aslında geçen sene iyiydi ama elendiği dönem performansı düşmüştü. Tam o dönem böyle bir cengaverliğe kalkışınca da bedeli ağır olmuştu maalesef :A Neyse paket eden de benim reisim en azından :A
------

Reytingler çöküşte Acun gidip en az izlenen sezonun yarışmacılarını getirip duruyor. Zeynep, Yusuf, Asena, Senem. Bir de Osman Can gelecekmiş. Ne gerek var bu kadar 2023 yarışmacısına :A
en sonunda nagi queene mecbur kalacak :X @Maskeli Fedai turboşu da gelebilir abd deki evi yanmış para lazımdır şimdi ona.ss

Tutmayalım da seni yok etsin. :Z

Yalanlarınla sana iyi günler. :A

bundan korkulur bu neymiş herkül gibi ? bu adamı basket topu gibi yere çarptıra çarptıra potaya sokar :A

------

orjinali de gelmeli artıkın :X:X @Dosi @Angelica @Bully @Mr.At @ozmoturk @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @The_Erinch