Etiketlersen gelirim.
Etiketlersen gelirim.
bu konuda yatıp kalkıcanEtiketlersen gelirim.
Bulaşma be. .ssbu konuda yatıp kalkıcan
Kimleri istiyor?ikisini birden istiyorsun demek @serhatt da gündüz ogeday + Atakan istiyordu huyunuz da aynı
Ben seni koşarken de seviyorum batuşuummKemal Sunal filmi gibi bu kadın batuyu yer @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @cookies @The_Erinch @MasacRE @Bully @Royal_Highness @Zeyno @Mr.At @RüzgarGülü @DarkLegenD @Emre Ozansoy @serhatt
adilhan ve efecanBulaşma be. .ss
------
Kimleri istiyor?
daha çok böyle olurlarBen seni koşarken de seviyorum batuşuumm
Seni yer inş.Kemal Sunal filmi gibi bu kadın batuyu yer @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @cookies @The_Erinch @MasacRE @Bully @Royal_Highness @Zeyno @Mr.At @RüzgarGülü @DarkLegenD @Emre Ozansoy @serhatt
sen buraya mesajları yaz çıkınca atayım almedayı seni yesinSeni yer inş.
Sıkar o biraz.sen buraya mesajları yaz çıkınca atayım almedayı seni yesin
Aaaa elmaaaa!daha çok böyle olurlar
dur gııı kıskançlık krizinden gelecek nefise yarışmaya seni ve rahmetsiz @Çiğdem i solladıSıkar o biraz.
Aman patlasın. .ss
yunan oğlanlara da sarkıyordu , bence ortsak noktalarınız çok tabi seni döver nefiseAman patlasın. .ss
Nefise mi beni döver, hoşt sana.yunan oğlanlara da sarkıyordu , bence ortsak noktalarınız çok tabi seni döver nefise
evet çok rahatNefise mi beni döver, hoşt sana.
Kemal Sunal filmi gibi bu kadın batuyu yer @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @cookies @The_Erinch @MasacRE @Bully @Royal_Highness @Zeyno @Mr.At @RüzgarGülü @DarkLegenD @Emre Ozansoy @serhatt
kızzz sohbet adası bitti ? @Yakamoz-Asi @MasacRE ve @Bully gelip küfür yiyecekler daha kapattırma sakınBende senden bunu paylaşımı bekliyordum emre
ayyy bu balıkçıl
Seni de ham yapar inş.kızzz sohbet adası bitti ? @Yakamoz-Asi @MasacRE ve @Bully gelip küfür yiyecekler daha kapattırma sakın
------
ayyy bu balıkçıl