kızzz sohbet adası bitti ? @Yakamoz-Asi @MasacRE ve @Bully gelip küfür yiyecekler daha kapattırma sakın
------
ayyy bu balıkçıl![]()
Yoo konuşuyorlar şuan
kızzz sohbet adası bitti ? @Yakamoz-Asi @MasacRE ve @Bully gelip küfür yiyecekler daha kapattırma sakın
------
ayyy bu balıkçıl![]()
Batuhan Kemal Kılıçdaroğlu gibi kalp yapıyorKemal Sunal filmi gibibu kadın batuyu yer
@Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @cookies @The_Erinch @MasacRE @Bully @Royal_Highness @Zeyno @Mr.At @RüzgarGülü @DarkLegenD @Emre Ozansoy @serhatt
eski hali olabilirdi doktorlar fikretken ama bu sıska hali bizi yapamaz senin gibi etkisiz elemanSeni de ham yapar inş.![]()
Benim Batuş'um derken? Hayırdır ne oluyor buna?Kemal Sunal filmi gibibu kadın batuyu yer
@Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @cookies @The_Erinch @MasacRE @Bully @Royal_Highness @Zeyno @Mr.At @RüzgarGülü @DarkLegenD @Emre Ozansoy @serhatt
Etkisiz eleman sana benze kokuşmuş.eski hali olabilirdi doktorlar fikretken ama bu sıska hali bizi yapamaz senin gibi etkisiz eleman![]()
her an batuşa girebilir gibiBenim Batuş'um derken? Hayırdır ne oluyor buna?![]()
Şampiyonum ya. Korktu tabii.
halkımızın %80 tersini düşünüyorZevkli insanım tabi FATİH diyeceğim.![]()
sen efecanda dur yeterNe #AlBat'ı, tek gerçek #EmBat.![]()
Halk zevksiz ise ben ne yapayım?halkımızın %80 tersini düşünüyor
------
sen efecanda dur yeter![]()
#EfEmBat da olur, sıkıntı yok.sen efecanda dur yeter![]()
Halk zevksiz ise ben ne yapayım?![]()
adaşım üçlü yapmış gece gece 😱 neyse yatın zıbarın#EfEmBat da olur, sıkıntı yok.![]()
Üçlü olsun güçlü olsun.
Bay cnm. .ss