- Reaksiyon puanı
- 29,761
- Puanı
- 1,059
Atışlardan kurtarıyor ya. Yalnız gönüllüler genel olarak hızlı ve gelişiyorlar gitgide. Atışları oturdukça kaplumbağa gibilere acımazlar
Atışlardan kurtarıyor ya. Yalnız gönüllüler genel olarak hızlı ve gelişiyorlar gitgide. Atışları oturdukça kaplumbağa gibilere acımazlar
Kaan ,adilhan , Batuhan ,Göksu full sayı veriyor 2 tanesi gitmeli en azındanAtışlardan kurtarıyor ya. Yalnız gönüllüler genel olarak hızlı ve gelişiyorlar gitgide. Atışları oturdukça kaplumbağa gibilere acımazlar
şuı yeni giren merve cadalozunu destekliyorum içlerinde en şirreti nerde şirret ben ordaKaan ,adilhan , Batuhan ,Göksu full sayı veriyor 2 tanesi gitmeli en azından
------
Dedeme nazar değdi.ss
------
Göksu reyiz sayı alamadan elenecek gibi @MasacRE nin sultanından da bu beklenirdi @Bully @tekin @The_Erinch
Batu kendine geliyor Göksu nereden benim sultanım oluyormuş beKaan ,adilhan , Batuhan ,Göksu full sayı veriyor 2 tanesi gitmeli en azından
------
Dedeme nazar değdi.ss
------
Göksu reyiz sayı alamadan elenecek gibi @MasacRE nin sultanından da bu beklenirdi @Bully @tekin @The_Erinch
Sen izliyor muydun 😱şuı yeni giren merve cadalozunu destekliyorum içlerinde en şirreti nerde şirret ben orda
En başta beğenmiştinBatu kendine geliyor Göksu nereden benim sultanım oluyormuş be
@Dosi ile çok takıldın tabişuı yeni giren merve cadalozunu destekliyorum içlerinde en şirreti nerde şirret ben orda
arada bazenBatu kendine geliyor Göksu nereden benim sultanım oluyormuş be
------
Sen izliyor muydun 😱
Hiçbir zaman beğenmedim uydurma Biraz Tuğba'yı beğendim sadece ama ondan da sesten dolayı soğudum
İzledikçe gel paylaş yorumlarını bizlearada bazen
siz bu saatte coşuyorsunuz ben bu saatte çıkıyorum forumdan ve çıktımHiçbir zaman beğenmedim uydurma Biraz Tuğba'yı beğendim sadece ama ondan da sesten dolayı soğudum
------
İzledikçe gel paylaş yorumlarını bizle
Sesi muazzama neyse Ayşe yi yolacaklar gibi durHiçbir zaman beğenmedim uydurma Biraz Tuğba'yı beğendim sadece ama ondan da sesten dolayı soğudum
------
İzledikçe gel paylaş yorumlarını bizle
Almeda ile kankaydıBu Merve diskalifiye olur yakında. Normal değil bu kadın
Bu saatte çıkıp ne yapıyorsun anlamıyorum ki Benim sana benzettiğim eski dostum gecelerin adamıydısiz bu saatte coşuyorsunuz ben bu saatte çıkıyorum forumdan ve çıktım
Şom ağızlı bitirdi Yusufu
İyi oldu çok itici biriŞom ağızlı bitirdi Yusufu
@The_Erinch döver seniİyi oldu çok itici biri
Ne mana @The_Erinch melih i desteklemiyor mu yaşıtı olarak@The_Erinch döver seni