Sultanın olunca yakın takibe almışsın Yağmur'ubu arada @Yakamoz-Asi nerede değerlendirilmesi gereken önemli konular var ortada misal ayna pozu nasıl verilir
hızlıca araştırdım @Yakamoz-Asi de bunu araştırıyor galiba konuya gelemediSultanın olunca yakın takibe almışsın Yağmur'u
Bozok zaten yarışmanın ortalarında eleneceğini biliyor, onu geç. Özgür’e helal olsun ama o da geçen sene final turlarını göremedi. Adem gibi şampiyonluk hedefi yoktur onun All Star sezonunda.ayol özgür ve Bozok dedelerim geçen sene 50 yaşlarına rağmen yarıştı
------
nasıl kendini kötü hissetmekse 21 yaşındaki adilhandan önce geldi final atışına, parkuru daha çabuk geldi
performans senesinde görücez Atakan gibi olacak gibi geliyor bana bademBozok zaten yarışmanın ortalarında eleneceğini biliyor, onu geç. Özgür’e helal olsun ama o da geçen sene final turlarını göremedi. Adem gibi şampiyonluk hedefi yoktur onun All Star sezonunda.
Ama Adem katıldığı her sene final turlarında yarışıyor. Bu dördüncü senesi. Mutlak şampiyonluk hedefi olduğu için kendini final turlarına saklamak istemesi normal.
Geliyor muymuş bu ayı şimdi son durum ne
reytinge bağlı benceGeliyor muymuş bu ayı şimdi son durum ne
O ve kankasının en büyük numarası mağduriyet geçersiz ama bu yeni sistemde. O yüzden performansı da inşallah tek başına yeterli olmayacak ve yine yar olmayacak o kupa bademe
Kına yakarsınız o zamanperformans senesinde görücez Atakan gibi olacak gibi geliyor bana badem
Rezillik senin göbek adın olduğu için bu sen olursun ancak. Uzatma da gideyim şu konudan.kolajında yer alacak bunlar
Ekli dosyayı görüntüle 131790
Bu abimiz hangi sezon yarıştı? Ben hatırlamıyorum.Yusuf Yıldız 🧿
Gönüllü kızlarında iş yok maalesef. Zeynep'ten devam.Yalnız Tuğba'dan da buz gibi soğudum direkt. Yüzü güzel dedik falan ama sesi aynı Nagihan. Yandan sanki Nagihan bağırıyor @xemrexxx
2023. 3. olmuştu o sezon. Sen izlememiştin zatenBu abimiz hangi sezon yarıştı? Ben hatırlamıyorum.
Hayret seninle bir ortak noktada buluştukGönüllü kızlarında iş yok maalesef. Zeynep'ten devam.
tuğbada ses diğer sinirlenip bağıran kızda kas gücü var naginin acun yine vazgeçmemiş queenden farklı şekilde yaşatıyorYalnız Tuğba'dan da buz gibi soğudum direkt. Yüzü güzel dedik falan ama sesi aynı Nagihan. Yandan sanki Nagihan bağırıyor @xemrexxx
Boş bir sezonda 3. olan birini All Star takımına getirmek mi? Akıl yok bu ekipte.2023. 3. olmuştu o sezon. Sen izlememiştin zaten
bu arada @Yakamoz-Asi nerede değerlendirilmesi gereken önemli konular var ortada misal ayna pozu nasıl verilir
senin ortamlara düşmüş poyraz gelince ses ederim sana hadi git bakalımRezillik senin göbek adın olduğu için bu sen olursun ancak. Uzatma da gideyim şu konudan.