TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

badem 2022 de Atakan hariç ; anıl, Berkan,ogeday, Batuhan vb. herkese geçildi şimdi daha yaşlı bişiy yapamaz yusufa bence
tabi macuna bağlı boksör adama bol vurmalı, itmeli oyun koyabilir
Son kısımları baya iyi oynamıştı ama sezon geneline bakınca onların gerisindeydi haklısın
Zaten Batu hariç diğerleri sms ile gitmişti orada da meydan bademe kalmıştı

------

Adem’e saran birisi illa ki çıkıyor, bu sezon da kaostan kurtulamadı
Yusuf denilen sevimsize haddini bildirecektir kendisi
Aynen Badem çok masum da herkes durup dururken ona sarıyor zaten

------

Oha Melih dedem ne yapıyorsun sen 😱

Reactions: xemrexxx and Bully
Masum tabii ki, Adem organize ve sürü halinde kötülüklerle karşılaştı hep, hepsini de defetmesini bildi

Reactions: MasacRE
Sonda sms le herkes gittiği için iyiydi , ayucuk hikmet ,Ayşe ve Nisayı ben de yenerim

Reactions: Bully and xemrexxx
Reactions: xemrexxx
Bu arada bu oyun eski formatında daha güzeldi ya. Hem yerde durdukları pozisyona göre kendilerine göre avantaj yaratıyorlardı hem de torbaları atanlar da etken oluyordu. Böyle çok düz olmuş oyun
Güç oyunlarında sakatlanan çok oluyor macun tasarruf için böyle yapmıştır

------

Efecan 1 kazandı 1 kaybetti tabloya 0 puan eklendi , zayıf halka seçme planı cumburlop suya

https://twitter.com/x/status/1880698024479056322
------

Yakışmadı dedem.ss

Son düzenleme:
Olabilir. Bari burada sakat vermeyelim dedi herhalde. Melih dedem de yine baya iyi performans gösterdi helal olsun dede. Adilhan'ın fişini de Yusuf çeker
Badem ,Sema,İsmail Batuhan ya da adilhan ı gözden çıkarmış , bu oyunda çok pasifler ,en iyilerde bile yoklar 😂😂

Badem ,Sema,İsmail Batuhan ya da adilhan ı gözden çıkarmış , bu oyunda çok pasifler ,en iyilerde bile yoklar 😂😂
Badem kendi niye oynamıyor. Karın sık karın sık diyeceğine çıksın kendi oynasın süpermen

------

Bıldırcın kaslı sultanım

Yeğenim ondan dedi bir sürü ünlü paylaşıyor diye. Reytingi sordu dün berbat gitti dedim. Dedi baya paylaşımlar yapılıyor. Bende dedim belki yarına kıpırdama olur iddialı diziler az diye ama sonraki günler sağlam diziler var yine çöker dedim

O kadar uğraştılar bakalım reytinge bi etkisi olacak mı
Düne göre elbet kıpırdama olacak ama bundan dolayı değil

Çok bariz çırpınışlar bunlar

Bu paylaşımlardan sonra gelecek reyting

Ekli dosyayı görüntüle 132443
Beter olsun yani başrol badem , Asena gelmiş , Ayşe kendini nagihan sanıyor yani bitsinler artıkın

Reactions: MasacRE and Dosi
Dediğin gibi boş gün yani 4 reyting alsın bi zahmet

Aciz çabalar bunlar

Reactions: Dosi