adem ortalığı karıştırıp kaçtı olan adilhana oldu .ssAcun herkese talimat vermiş hızını alamamış Masterchef şampiyonu bile paylaşım yapmış![]()
Kendi halinde gariban Adilhan’a şiddet uygulayan Almeda’yı kınıyorum, kim bilir Adem’e de neler yaptı. Tez zamanda diskalifiye edilmelidir bu Almeda yılanıadem ortalığı karıştırıp kaçtı olan adilhana oldu .ss
adem gitsin bence yeter bıktık onun görmektenKendi halinde gariban Adilhan’a şiddet uygulayan Almeda’yı kınıyorum, kim bilir Adem’e de neler yaptı. Tez zamanda diskalifiye edilmelidir bu Almeda yılanı![]()
Kim daha vazgeçilir olur sence? All-Star şampiyonu Adem mi yoksa Almeda mıadem gitsin bence yeter bıktık onun görmekten![]()
adem başrol oldu bak reytingler 3Kim daha vazgeçilir olur sence? All-Star şampiyonu Adem mi yoksa Almeda mı![]()
Galatasaraylılar boykot ediyor Acun’uadem başrol oldu bak reytingler 3![]()
en güzel sevgi sultanım konuştuGalatasaraylılar boykot ediyor Acun’u![]()
sesinden sonra gücü de benziyor gibi tuğbanınKimse kimseye o şekilde dokunamaz çok yanlış yapıyorsun diyor. 2023'ü izlemesek inanacağız
------
Tuğba sultanım ufak tefek görünüyor ama maşallahı var. Paket etti Sema'yı sultanım![]()
Yapma deme öylesesinden sonra gücü de benziyor gibi tuğbanın![]()
hep gündem oVolkan kalıbına tüküreyim senin. Ss
------
Yapma deme öyle![]()
buna doping testi yapılmalıVolkan kalıbına tüküreyim senin. Ss
------
Yapma deme öyle![]()
SMS yok adam haklı. Badem neyse de Balaban’ı tokat manyağı yapar YusufYusuf Yıldız fena kışkırtıyor, iki şampiyonu da karşısına aldı![]()
badem 2022 de Atakan hariç ; anıl, Berkan,ogeday, Batuhan vb. herkese geçildi şimdi daha yaşlı bişiy yapamaz yusufa benceSMS yok adam haklı. Badem neyse de Balaban’ı tokat manyağı yapar Yusuf![]()
Adem’e saran birisi illa ki çıkıyor, bu sezon da kaostan kurtulamadıSMS yok adam haklı. Badem neyse de Balaban’ı tokat manyağı yapar Yusuf![]()