TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

badem 2022 de Atakan hariç ; anıl, Berkan,ogeday, Batuhan vb. herkese geçildi şimdi daha yaşlı bişiy yapamaz yusufa bence :X tabi macuna bağlı boksör adama bol vurmalı, itmeli oyun koyabilir:A:A
Son kısımları baya iyi oynamıştı ama sezon geneline bakınca onların gerisindeydi haklısın :D Zaten Batu hariç diğerleri sms ile gitmişti orada da meydan bademe kalmıştı :A
------

Adem’e saran birisi illa ki çıkıyor, bu sezon da kaostan kurtulamadı :A Yusuf denilen sevimsize haddini bildirecektir kendisi :A
Aynen Badem çok masum da herkes durup dururken ona sarıyor zaten :A
------

Oha Melih dedem ne yapıyorsun sen 😱

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Bully
Son kısımları baya iyi oynamıştı ama sezon geneline bakınca onların gerisindeydi haklısın :D Zaten Batu hariç diğerleri sms ile gitmişti orada da meydan bademe kalmıştı :A
------

------

Masum tabii ki, Adem organize ve sürü halinde kötülüklerle karşılaştı hep, hepsini de defetmesini bildi :A

• İlginç
Reactions: MasacRE
------

------

Sonda sms le herkes gittiği için iyiydi , ayucuk hikmet ,Ayşe ve Nisayı ben de yenerim :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Bully and xemrexxx
  • Aynen
Reactions: xemrexxx
Bu arada bu oyun eski formatında daha güzeldi ya. Hem yerde durdukları pozisyona göre kendilerine göre avantaj yaratıyorlardı hem de torbaları atanlar da etken oluyordu. Böyle çok düz olmuş oyun :D
Güç oyunlarında sakatlanan çok oluyor macun tasarruf için böyle yapmıştır :X
------

Efecan 1 kazandı 1 kaybetti tabloya 0 puan eklendi , zayıf halka seçme planı cumburlop suya :A

------

Yakışmadı dedem.ss

Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Güldürdün
Badem ,Sema,İsmail Batuhan ya da adilhan ı gözden çıkarmış , bu oyunda çok pasifler ,en iyilerde bile yoklar 😂😂
Badem kendi niye oynamıyor. Karın sık karın sık diyeceğine çıksın kendi oynasın süpermen :A
------

Bıldırcın kaslı sultanım :bhr:

• Güldürdün
Yeğenim ondan dedi bir sürü ünlü paylaşıyor diye. Reytingi sordu dün berbat gitti dedim. Dedi baya paylaşımlar yapılıyor. Bende dedim belki yarına kıpırdama olur iddialı diziler az diye ama sonraki günler sağlam diziler var yine çöker dedim :A

O kadar uğraştılar bakalım reytinge bi etkisi olacak mı :A
Düne göre elbet kıpırdama olacak ama bundan dolayı değil :A
Çok bariz çırpınışlar bunlar :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Bully
Bu paylaşımlardan sonra gelecek reyting :A

Ekli dosyayı görüntüle 132443
Yeğenim ondan dedi bir sürü ünlü paylaşıyor diye. Reytingi sordu dün berbat gitti dedim. Dedi baya paylaşımlar yapılıyor. Bende dedim belki yarına kıpırdama olur iddialı diziler az diye ama sonraki günler sağlam diziler var yine çöker dedim :A

Beter olsun yani başrol badem , Asena gelmiş , Ayşe kendini nagihan sanıyor yani bitsinler artıkın :X

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi

Dediğin gibi boş gün yani 4 reyting alsın bi zahmet :A

Aciz çabalar bunlar :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi