Kötünün iyisi Batu ile Yusuf var. Badem ile birlikte şampiyonluk adayları bunlar. Anti Badem olarak onların yanındayızKaanı mı destekliyorsun sen? La desteklenecek isim yok mavide![]()
Kötünün iyisi Batu ile Yusuf var. Badem ile birlikte şampiyonluk adayları bunlar. Anti Badem olarak onların yanındayızKaanı mı destekliyorsun sen? La desteklenecek isim yok mavide![]()
Yusuf yıldıza ürün satmışlığım var. Yakından çok kaşıntı biriKötünün iyisi Batu ile Yusuf var. Badem ile birlikte şampiyonluk adayları bunlar. Anti Badem olarak onların yanındayız![]()
Senem sakat mı bu arada? Topallıyordu
Çukura düşmüş ayağı yarılmış 7 dikiş mi ne atılmış başta söylemişlerdi.Dikkat etmedim, diğer bölüm bakalım durumuna
Öyle zaten çook sevilesi biri değil ama nötrüm diyebilirim kendisine karşıYusuf yıldıza ürün satmışlığım var. Yakından çok kaşıntı birisurvivorda da bunu yansıtıyor artık
![]()
doping malzemesi sattın galiba adamaYusuf yıldıza ürün satmışlığım var. Yakından çok kaşıntı birisurvivorda da bunu yansıtıyor artık
![]()
Avatar gelsin de desteklenecek biri çıksınÇukura düşmüş ayağı yarılmış 7 dikiş mi ne atılmış başta söylemişlerdi.
------
Öyle zaten çook sevilesi biri değil ama nötrüm diyebilirim kendisine karşı![]()
Ben Poyraz'ı bekliyorum. Zaten o da maviye gelir muhtemelen gelirseAvatar gelsin de desteklenecek biri çıksın![]()
D ile başlıyor ama doping malzemesi değil 🤣🤣doping malzemesi sattın galiba adama![]()
O paket atsın anca kargolar aksıyorBen Poyraz'ı bekliyorum. Zaten o da maviye gelir muhtemelen gelirse![]()
Paketlenecek çok insan varD ile başlıyor ama doping malzemesi değil 🤣🤣
------
O paket atsın anca kargolar aksıyor![]()
rezil badem hem aşk yaşıyor hem takımdan istediğini kovuyor hem de istemediğinde oynamıyor.ssBen Poyraz'ı bekliyorum. Zaten o da maviye gelir muhtemelen gelirse![]()
Onu ben de fark ettim ama ayağı için mi öyle dediler yoksa aşk mı var o net değilrezil badem hem aşk yaşıyor hem takımdan istediğini kovuyor hem de istemediğinde oynamıyor.ss
Onu ben de fark ettim ama ayağı için mi öyle dediler yoksa aşk mı var o net değil![]()
Batuşum acımayacak sakin ol
almedayı hikmet keser ancaBatuşum acımayacak sakin ol![]()
Hikmet🤍Nagihan bu arada lütfenalmedayı hikmet keser anca![]()
almeda + dilşah el ele verip önce kırmızı kadınlarının sonra ayşenin içinden geçecekler ne kavgasıAlmedaya ilk zamanlar haksızlık yapıldığını düşünüyordum.survivora girsin istiyordum, hazırlık videolarını gördükten sonra. Ama maalesef orda olmayı hakketmiyorsun. Orada psikolojisini yönetemeyen,millete çok salça olan biri olursan var olamazsın. İstenmeyen kişi oldun çıktın. Ben de orda olsam belki ben de psikolojimi yönetemezdim. Aman neyse, birkaç bölüme Dilşad ile kavga eder ayrılırsın zaten.