TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kaanı mı destekliyorsun sen? La desteklenecek isim yok mavide :F
Kötünün iyisi Batu ile Yusuf var. Badem ile birlikte şampiyonluk adayları bunlar. Anti Badem olarak onların yanındayız :A

Kötünün iyisi Batu ile Yusuf var. Badem ile birlikte şampiyonluk adayları bunlar. Anti Badem olarak onların yanındayız :A
Yusuf yıldıza ürün satmışlığım var. Yakından çok kaşıntı biri :A survivorda da bunu yansıtıyor artık :F

Senem sakat mı bu arada? Topallıyordu

Dikkat etmedim, diğer bölüm bakalım durumuna
Çukura düşmüş ayağı yarılmış 7 dikiş mi ne atılmış başta söylemişlerdi.
------

Yusuf yıldıza ürün satmışlığım var. Yakından çok kaşıntı biri :A survivorda da bunu yansıtıyor artık :F
Öyle zaten çook sevilesi biri değil ama nötrüm diyebilirim kendisine karşı :A

Almedaya ilk zamanlar haksızlık yapıldığını düşünüyordum.survivora girsin istiyordum, hazırlık videolarını gördükten sonra. Ama maalesef orda olmayı hakketmiyorsun. Orada psikolojisini yönetemeyen,millete çok salça olan biri olursan var olamazsın. İstenmeyen kişi oldun çıktın. Ben de orda olsam belki ben de psikolojimi yönetemezdim. Aman neyse, birkaç bölüme Dilşad ile kavga eder ayrılırsın zaten.

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
Almedaya ilk zamanlar haksızlık yapıldığını düşünüyordum.survivora girsin istiyordum, hazırlık videolarını gördükten sonra. Ama maalesef orda olmayı hakketmiyorsun. Orada psikolojisini yönetemeyen,millete çok salça olan biri olursan var olamazsın. İstenmeyen kişi oldun çıktın. Ben de orda olsam belki ben de psikolojimi yönetemezdim. Aman neyse, birkaç bölüme Dilşad ile kavga eder ayrılırsın zaten.
almeda + dilşah el ele verip önce kırmızı kadınlarının sonra ayşenin içinden geçecekler ne kavgası :A:A
------

biri sesini biri karakterini diğer winnerlığını taklit ediyor , ne büyük Queenmiş be :X

Son düzenleme:
Nagi'mize herkes şimdi şükrediyordur. 😄❤️ Almeda da karakter 0 maalesef.