Ne ara yan gözle bakmaktan vazgeçtin
Sakatlanmıyor bayılıyor sadece beeee@Angelica ile @Emre Ozansoy un Maraş yine ilk bölümden pert 2 metre boyuyla hep ilk dk den sakatlanıyor gelmesin artıkın .ss @Dosi @Bully @cookies
------
Hangisi 2 tane var
Ona yan gözle bile bakmam be. Her şeyi şova döken birisi. Tek gerçek Batuhan Karacakaya.Ne ara yan gözle bakmaktan vazgeçtin
Sakatlanmıyor bayılıyor sadece beeee
2025 e girerken bunların ayarları bozulmuşOna yan gözle bile bakmam be. Her şeyi şova döken birisi. Tek gerçek Batuhan Karacakaya.
Gerçekler bunlar canım. Darısı senin başına inşallah.2025 e girerken bunların ayarları bozulmuş
@Angelica nın yıllar sonra kanal 7 oğlanı dışında birine yükselmesi daha olay şu an , sen konu değilsinGerçekler bunlar canım. Darısı senin başına inşallah.
Maraş dondurmasınaKime yükseldi? 😱 @Angelica
Yeni değilki o.Maraş dondurmasına
Olsun Akın ı bile bırakmıştı en sonYeni değilki o.
@Angelica nın yıllar sonra kanal 7 oğlanı dışında birine yükselmesi daha olay şu an , sen konu değilsin
Yeni değilki o.
Olsun Akın ı bile bırakmıştı en son
Aynı konuda Maraş barış , kanal 7 oğlanı ve akın A sulandı 😱 2025 te kuduruklukta zirveye oynayacak demek ki teyzoş sizi sollayacak kudurun @cookies @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Royal_Highness @serhatt@Emre Ozansoy sen daha iyi biliyorsun beni sağol ablam
------
Bu suratı bırakırmıyım hiçççç
Ekli dosyayı görüntüle 131757
Aynı konuda Maraş barış , kanal 7 oğlanı ve akın A sulandı 😱 2025 te kuduruklukta zirveye oynayacak demek ki teyzoş sizi sollayacak kudurun @cookies @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Royal_Highness @serhatt
Barış yine ilk bölümden klasik. Şaşırmadım. Sen mi nazar ettin?Gördüm Barışıma üzüldüm
Aynen öyle. Nagi'm Turabi Merve Atakan Hilmi şart.Bu kadro ile izlenmez. Fiyasko. All Star demek için kör olmak lazım bu Survivor 2025 evet ama All Star demem buna, 2015 All Star'ına ihanet bunlar 😂
Barış yine ilk bölümden klasik. Şaşırmadım. Sen mi nazar ettin?
Aynen öyle. Nagi'm Turabi Merve Atakan Hilmi şart.