'Survivor 2025 All Star - Gönüllüler' Tanıtımları Yayınlandı! | TV8

Varoş Kürkle gelmiş tanıtıma...

4 yıldır aralıksız katılan Batuhan...Her yarışma sonrası Acuna sallayıp,dolarları görünce koşa koşa geri gelmesi..
İlk kısım için harika atmalık bir mesaj ama ikinci kısım için bir olmamış şarttı. :A

Bilemediğin şeyler halkında kesin konuşmayacaksın o halde. Sonucunda böyle zortlarsın. :F
IMG_2220.jpeg

• Harika
Reactions: serhatt
Burak kaybolsun, gerek yok. Bir görüntü kirliliği de o. :A

O ayıyı ne yapacan Allah aşkına :A
Ben de meraklı değilim ayı izlemeye de afişte olup da tanıtımda olmayınca merak ettim. Yedekten gelir o zaman muhtemelen :A
------

Macun geçen sene ogesuya yaptığı gibi bu sene de bademe torpil geçecek gibi tanıtımda bile öne çıkarmış :A :A

Bu Göksu elite deki carla ya benziyor yeni sultan onu seçtik :A

Gönüllüler full Bakırköy’den kaçma gibi :F:F @Dosi @cookies @Bully @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @tekin @S.G.A.T.

------

En son 10 yıl önce zeytin iffet kürkle elit gözüktüğünü sanıyordu şimdi Ayşe çıktı :F @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 131499
Badem ile Ogeday Survivor tarihinin en başarılı 3 erkek yarışmacısından ikisidir Turabi ile birlikte. Bir zahmet tanıtımda onlar öne çıksın bunda torpillik bir şey yok :A

Göksu yarışmanın sultan eksikliğini kapatabilir gibi duruyor evet. Bir de ada şartlarında görmek lazım ama kendisini :A

Ben de meraklı değilim ayı izlemeye de afişte olup da tanıtımda olmayınca merak ettim. Yedekten gelir o zaman muhtemelen :A
------

Badem ile Ogeday Survivor tarihinin en başarılı 3 erkek yarışmacısından ikisidir Turabi ile birlikte. Bir zahmet tanıtımda onlar öne çıksın bunda torpillik bir şey yok :A

Göksu yarışmanın sultan eksikliğini kapatabilir gibi duruyor evet. Bir de ada şartlarında görmek lazım ama kendisini :A
Hikmet’in üzerindeki kürk başka bir görüntüsüne ait. Yapıştırmışlar :A
Çok önceden gelmeyeceğim demişti. Para tatlı gelip sonradan geçiş yaparsa o ayrı :A

Afişin yalın hali bu:
IMG_3837.jpeg

Hikmet’in üzerindeki kürk başka bir görüntüsüne ait. Yapıştırmışlar :A
Çok önceden gelmeyeceğim demişti. Para tatlı gelip sonradan geçiş yaparsa o ayrı :A

Afişin yalın hali bu:
Ekli dosyayı görüntüle 131521
Kürke dikkat etmemişim de yüzü falan bir garip görünüyordu bir ton makyaj yapmış gibi. Demek bundanmış :A İyi iyi gelmesin zaten o ayı gerek yok :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
------

Aman Utku boşver o ayıyı başkaları gelsin onun yerine :A

------

Kanalın paylaştığı güncel afişte yer almıyor. Son dakika ayrılığı oldu yada dediğin gibi yedeklerden gelecek. Temennim hiç gelmemesi. :A