İlk kısım için harika atmalık bir mesaj ama ikinci kısım için bir olmamış şarttı.Varoş Kürkle gelmiş tanıtıma...
4 yıldır aralıksız katılan Batuhan...Her yarışma sonrası Acuna sallayıp,dolarları görünce koşa koşa geri gelmesi..
İlk kısım için harika atmalık bir mesaj ama ikinci kısım için bir olmamış şarttı.Varoş Kürkle gelmiş tanıtıma...
4 yıldır aralıksız katılan Batuhan...Her yarışma sonrası Acuna sallayıp,dolarları görünce koşa koşa geri gelmesi..
sen ve @serhatt taki bu kudurukluk sonunuz teneşir olacak gibi
+1 ben yaşına başına hürmeten olmamış atmadım @Angelica gibi kuduruk bir yaşlı olsaydı basardım eksiyi @The_Erinchİlk kısım için harika atmalık bir mesaj ama ikinci kısım için bir olmamış şarttı.
Aman aman köylü güzeli. Birleşmede de giyer artıkİlk kısım için harika atmalık bir mesaj ama ikinci kısım için bir olmamış şarttı.
Başka bir görgüsüzlük bu.Aman aman köylü güzeli. Birleşmede de giyer artık
Ne kudurukluğu be ben bir şey mi dedim hoşt.sen ve @serhatt taki bu kudurukluk sonunuz teneşir olacak gibi
------
+1 ben yaşına başına hürmeten olmamış atmadım @Angelica gibi kuduruk bir yaşlı olsaydı basardım eksiyi @The_Erinch
Ne kudurukluğu be? 😱sen ve @serhatt taki bu kudurukluk sonunuz teneşir olacak gibi
Ne kudurukluğu be ben bir şey mi dedim hoşt.
bu Mevlüt çok mülayim duruyor buna da kudurmazsınız beNe kudurukluğu be? 😱
Ummadık taş baş yarar diye boşuna dememiş atalarımız.bu Mevlüt çok mülayim duruyor buna da kudurmazsınız be
zamanında Tunga diye bir oğlan vardı ilk ay elendi galiba çok yükselme buna da o yüzdenUmmadık taş baş yarar diye boşuna dememiş atalarımız.
O da fena değilmiş. 😱zamanında Tunga diye bir oğlan vardı ilk ay elendi galiba çok yükselme buna da o yüzden
Ben kudurmadım o ka zevksiz değilim çatla.bu Mevlüt çok mülayim duruyor buna da kudurmazsınız be
bilemem evine kamera koymadım görmüyorum kudurup kudurmadığınıu, parlakla konusunda senin beyanlarına da güven olmuyor yaniBen kudurmadım o ka zevksiz değilim çatla.
Bilemediğin şeyler halkında kesin konuşmayacaksın o halde. Sonucunda böyle zortlarsın.bilemem evine kamera koymadım görmüyorum kudurup kudurmadığınıu, parlakla konusunda senin beyanlarına da güven olmuyor yani
Bilemediğin şeyler halkında kesin konuşmayacaksın o halde. Sonucunda böyle zortlarsın.
Burak kaybolsun, gerek yok. Bir görüntü kirliliği de o.
Ben de meraklı değilim ayı izlemeye de afişte olup da tanıtımda olmayınca merak ettim. Yedekten gelir o zaman muhtemelenO ayıyı ne yapacan Allah aşkına
Badem ile Ogeday Survivor tarihinin en başarılı 3 erkek yarışmacısından ikisidir Turabi ile birlikte. Bir zahmet tanıtımda onlar öne çıksın bunda torpillik bir şey yokMacun geçen sene ogesuya yaptığı gibi bu sene de bademe torpil geçecek gibi tanıtımda bile öne çıkarmış
Bu Göksu elite deki carla ya benziyor yeni sultan onu seçtik
Gönüllüler full Bakırköy’den kaçma gibi @Dosi @cookies @Bully @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @tekin @S.G.A.T.
------
En son 10 yıl önce zeytin iffet kürkle elit gözüktüğünü sanıyordu şimdi Ayşe çıktı @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 131499
Hikmet’in üzerindeki kürk başka bir görüntüsüne ait. YapıştırmışlarBen de meraklı değilim ayı izlemeye de afişte olup da tanıtımda olmayınca merak ettim. Yedekten gelir o zaman muhtemelen
------
Badem ile Ogeday Survivor tarihinin en başarılı 3 erkek yarışmacısından ikisidir Turabi ile birlikte. Bir zahmet tanıtımda onlar öne çıksın bunda torpillik bir şey yok
Göksu yarışmanın sultan eksikliğini kapatabilir gibi duruyor evet. Bir de ada şartlarında görmek lazım ama kendisini
Kürke dikkat etmemişim de yüzü falan bir garip görünüyordu bir ton makyaj yapmış gibi. Demek bundanmış İyi iyi gelmesin zaten o ayı gerek yokHikmet’in üzerindeki kürk başka bir görüntüsüne ait. Yapıştırmışlar
Çok önceden gelmeyeceğim demişti. Para tatlı gelip sonradan geçiş yaparsa o ayrı
Afişin yalın hali bu:
Ekli dosyayı görüntüle 131521
Ben de meraklı değilim ayı izlemeye de afişte olup da tanıtımda olmayınca merak ettim. Yedekten gelir o zaman muhtemelen
------
Badem ile Ogeday Survivor tarihinin en başarılı 3 erkek yarışmacısından ikisidir Turabi ile birlikte. Bir zahmet tanıtımda onlar öne çıksın bunda torpillik bir şey yok
Göksu yarışmanın sultan eksikliğini kapatabilir gibi duruyor evet. Bir de ada şartlarında görmek lazım ama kendisini
Kanalın paylaştığı güncel afişte yer almıyor. Son dakika ayrılığı oldu yada dediğin gibi yedeklerden gelecek. Temennim hiç gelmemesi.Ben de meraklı değilim ayı izlemeye de afişte olup da tanıtımda olmayınca merak ettim. Yedekten gelir o zaman muhtemelen
------