İlk kısım için harika atmalık bir mesaj ama ikinci kısım için bir olmamış şarttı.Varoş Kürkle gelmiş tanıtıma...
4 yıldır aralıksız katılan Batuhan...Her yarışma sonrası Acuna sallayıp,dolarları görünce koşa koşa geri gelmesi..
İlk kısım için harika atmalık bir mesaj ama ikinci kısım için bir olmamış şarttı.Varoş Kürkle gelmiş tanıtıma...
4 yıldır aralıksız katılan Batuhan...Her yarışma sonrası Acuna sallayıp,dolarları görünce koşa koşa geri gelmesi..
sen ve @serhatt taki bu kudurukluk sonunuz teneşir olacak gibi
+1 ben yaşına başına hürmeten olmamış atmadım @Angelica gibi kuduruk bir yaşlı olsaydı basardım eksiyi @The_Erinchİlk kısım için harika atmalık bir mesaj ama ikinci kısım için bir olmamış şarttı.
Aman aman köylü güzeli. Birleşmede de giyer artıkİlk kısım için harika atmalık bir mesaj ama ikinci kısım için bir olmamış şarttı.
Başka bir görgüsüzlük bu.Aman aman köylü güzeli. Birleşmede de giyer artık
Ne kudurukluğu be ben bir şey mi dedim hoşt.sen ve @serhatt taki bu kudurukluk sonunuz teneşir olacak gibi
------
+1 ben yaşına başına hürmeten olmamış atmadım @Angelica gibi kuduruk bir yaşlı olsaydı basardım eksiyi @The_Erinch
Ne kudurukluğu be? 😱sen ve @serhatt taki bu kudurukluk sonunuz teneşir olacak gibi
Ne kudurukluğu be ben bir şey mi dedim hoşt.
bu Mevlüt çok mülayim duruyor buna da kudurmazsınız beNe kudurukluğu be? 😱
Ummadık taş baş yarar diye boşuna dememiş atalarımız.bu Mevlüt çok mülayim duruyor buna da kudurmazsınız be
zamanında Tunga diye bir oğlan vardı ilk ay elendi galiba çok yükselme buna da o yüzdenUmmadık taş baş yarar diye boşuna dememiş atalarımız.
O da fena değilmiş. 😱zamanında Tunga diye bir oğlan vardı ilk ay elendi galiba çok yükselme buna da o yüzden
Ben kudurmadım o ka zevksiz değilim çatla.bu Mevlüt çok mülayim duruyor buna da kudurmazsınız be
bilemem evine kamera koymadım görmüyorum kudurup kudurmadığınıu, parlakla konusunda senin beyanlarına da güven olmuyor yaniBen kudurmadım o ka zevksiz değilim çatla.
Bilemediğin şeyler halkında kesin konuşmayacaksın o halde. Sonucunda böyle zortlarsın.bilemem evine kamera koymadım görmüyorum kudurup kudurmadığınıu, parlakla konusunda senin beyanlarına da güven olmuyor yani