En adil sonucun elde edileceği survivor ın bu kadar az izlenmesi
https://twitter.com/x/status/1668660002448453644
https://twitter.com/x/status/1668660002448453644
Mesela Şu an dışarda mısın?yok kalsin, haftanin bilmem kac keresinde hep Tv karsisina gecememzaten artik evde oturdugum yok.
Özgür kazanir gibi ama umarim Nefise olur.
Koca sezonu senin gibi kısa özetlerden çözmüş.Yarışma ile ilgili videolar izledim bugün bi gıcık oldum Nefiseye
Evet yeni geldim eve sjsjjsjns
Dosi hanım beni yarı yolda bıraktı. Bu sene kaybettik. Paramparçayım...
Beter ol…Dosi hanım beni yarı yolda bıraktı. Bu sene kaybettik. Paramparçayım...
Nisa sultanımı sana rağmen şampiyon yapmıştık ama. Çok büyük bir kitlemiz vardı sağ olsunlar
Olsun sonuçta benim yanımda yer almadın. Ben ondan bahsediyorumBeter ol…
Nisanın finaldeki rakibini desteklemediğim için bana rağmen tabiri geçersiz
Sonuç olarak son kadın şampiyon Nefise
performans değilde smsden bahsetmen gözlerimi yaşarttıOlsun sonuçta benim yanımda yer almadın. Ben ondan bahsediyorum
Nefise son şampiyon olabilir ama Nisa en büyük şampiyonNefise'nin bütün yarışma boyunca aldığı sms toplamı Nisa sultanımın herhangi bir sms oylamasında aldığı sms sayısını geçmiyordur muhtemelen
Yarışma sms ile kazanıldığına göre ondan bahsedeceğim elbetteperformans değilde smsden bahsetmen gözlerimi yaşarttı
Bunlar kavga ederler yarışma başladığında
Yine kendini harcatacakBomba gibi geliyor Nagi'm.
Vallahi 3 sezonda da en iyi performansı o sergiledi ama kupa alamadı. 2018'de hele hakkıydı onun. Çok üzülmüştüm.Bunlar kavga ederler yarışma başladığında
------
Yine kendini harcatacak
KimlerBunlar kavga ederler yarışma başladığında
------
Yine kendini harcatacak
Sms olmayacağına inan sen, Acun geçen senede neler dedi sonra hiç biri öyle olmadıVallahi 3 sezonda da en iyi performansı o sergiledi ama kupa alamadı. 2018'de hele hakkıydı onun. Çok üzülmüştüm.Bu sene o sene. SMS yok. O kupa alınacak. NAGİ'mi çok severim.
alıntıladığın mesajdan anlamam gerekirdi. Nagihan ve NefiseKimler
İlk haftalar dayanışma olur bence 4.-5. Hafta başlarlarSms olmayacağına inan sen, Acun geçen senede neler dedi sonra hiç biri öyle olmadı
Nagi artık yaşlandı, Nefise daha güçlü olur ona göre.
alıntıladığın mesajdan anlamam gerekirdi. Nagihan ve Nefise
Biraz daha ilerler, sonradan olur. Evrim gibi o da patlar Nagi’yeİlk haftalar dayanışma olur bence 4.-5. Hafta başlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?