Yalnız orda erkekleri değerlendirdimEn önemlisi nefise bence kıskançlıktan yazmamışsın
Yalnız orda erkekleri değerlendirdimEn önemlisi nefise bence kıskançlıktan yazmamışsın
Yusuf perte çıktıYalnız orda erkekleri değerlendirdimyarışmada kızlar en başından beri iyilerdi. Özellikle kırmızı kızlar. Erkeklerde bu üçlü harici çok iyiydi diyeceğimiz kimse yoktu en başından beri. Kızlarda Nefise Cansu Aysu Merve Kardelen öne çıkan isimlerdi
Asena hızlı gelse alırdı. Yinede geriden gelip kapadı farkıYusuf perte çıktı
Bu Best of kısmı şuana kadar 2 kız 2 erkek değilimiydi?Hiç şaşırmadım bu duruma...
Bir kerede bir takım 2 0 alsın böyle büyük oyunları..
Ama dibime kadar uzatacak Acun işte.
3 te biten oyun 5 e uzamış.Asena hızlı gelse alırdı. Yinede geriden gelip kapadı farkı
------
Bu Best of kısmı şuana kadar 2 kız 2 erkek değilimiydi?
Cansu dışında nefise yi zorlayacak kadın kalmadıAsena hızlı gelse alırdı. Yinede geriden gelip kapadı farkı
------
Biliyorum. Ben normal zamanları diyorum3 te biten oyun 5 e uzamış.
Evet bende öyle hatırlıyorum.Oyunun sonu doğumhaneye dönüyor.Biliyorum. Ben normal zamanları diyorum
Çok uzatıyorlar yarışmayı, dün tamamlamayıp uyumuştum. Bugünde öyle olur gibi. Kesin daha reklam gireceği için hiç uykumdan olmayayımEvet bende öyle hatırlıyorum.Oyunun sonu doğumhaneye dönüyor.
Acun da tüm tuşlara bastığı için, neyi nasıl yaptığını bende anlamıyorum.. 😃Asena hızlı gelse alırdı. Yinede geriden gelip kapadı farkı
------
Mevcut takımda kırmızılarda sadece bir, mavilerde 2 güçlü erkek olduğu için kırmızı dezavantajlı oluyor bu uzatmalardaAcun da tüm tuşlara bastığı için, neyi nasıl yaptığını bende anlamıyorum.. 😃
KlasikÇok uzatıyorlar yarışmayı, dün tamamlamayıp uyumuştum. Bugünde öyle olur gibi. Kesin daha reklam gireceği için hiç uykumdan olmayayım
Allah İsveç cadolozu dosimosi yi mort eden Ertuğ dan razı olsunMevcut takımda kırmızılarda sadece bir, mavilerde 2 güçlü erkek olduğu için kırmızı dezavantajlı oluyor bu uzatmalarda
------
Yusuf 4-3 yapar, Nefise 4-4 yapar. Bayrakta Nefise- Osmancan alır
Arada işe yarıyor adamAllah İsveç cadolozu dosimosi yi mort eden Ertuğ dan razı olsun
Pili bitmiştir neticede o da insan
Bu düşük oranlardan sonra seneye sponsor da kalmayacak. O zaman ne yapacaklar bakalım.Aile oyununun etkisi. Yine eski düşük oranına döner
https://twitter.com/x/status/1651845798311723012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?