İsmi Asena'ydı ama ya öyle hatırlıyorum yanisana güvenim tam
Asena ismini duymadim sanki yaristiklarinda
ilk sayfada gönüllulerden sampiyon cikar dedim. Acun takimlari karma yapip corba etmezse suan gönüllüler cok daha iyiler. Yedekten bomba isimlerde gelebilir.Alper Rende şampi... @Sherlock @Maskeli Fedai
dogrudur. Sadece sanki yarismadi demek istemistimİsmi Asena'ydı ama ya öyle hatırlıyorum yani
Bir şey çıkmazkütük dostun daha en favori üye konusundaki yorumlara bakmadi cünkü @MasacRE
------
seninki yarisiyor simdi
artik detay vermeyecegim, SIRINI SIRRIM gibi saklayacagim icin haklisinBir şey çıkmaz
Gönüllüler daha iyi görünüyor zaten takım olarak. Ünlülerde çürükler varilk sayfada gönüllulerden sampiyon cikar dedim. Acun takimlari karma yapip corba etmezse suan gönüllüler cok daha iyiler. Yedekten bomba isimlerde gelebilir.
Alper'i bilmem ama Youtuberci galiba ve performansida iyi biri. Sonlara kalacagi kesin.
------
dogrudur. Sadece sanki yarismadi demek istemistim
bu Aziz kim. Garip biriGönüllüler daha iyi görünüyor zaten takım olarak. Ünlülerde çürükler varAlper youtuber evet. Zaten çok takipçisi olduğu için bir avantajı var. Atışları da baya iyiymiş, şu ana kadar iyi attı yani
kütük dostun daha en favori üye konusundaki yorumlara bakmadi cünkü @MasacRE
------
seninki yarisiyor simdi
Şu an oradaki yorumlara bakıp kanımı dondurmak istemiyorum...Bir şey çıkmaz
Boş çene gibi duruyor. @Maskeli Fedai sever böyle tipleribu Aziz kim. Garip biri
O leşi hayatta desteklememŞu an oradaki yorumlara bakıp kanımı dondurmak istemiyorum...
------
Boş çene gibi duruyor. @Maskeli Fedai sever böyle tipleri
------
Açmayın dedeler
Bozok'u hatirlatti o adamBu aksakallı @Angelica grubuna hitap ediyor elenmez sakatlanmazsa
Uğrarım sonra oraya
bu yanlislikla oldu dur cevap yazayimUğrarım sonra oraya
@MEnes buraya bol bol etiketleyebilirsin Dosi hanım. Bu programı çok sever bizim yoldaşımız@Sherlock @Maskeli Fedai
Uğrarım sonra oraya
@MEnes buraya bol bol etiketleyebilirsin Dosi hanım. Bu programı çok sever bizim yoldaşımız@Sherlock @Maskeli Fedai
cidden tam o söze uygun bir durumBarış Nagimin hep dediği gibi tek bacakla tunga yı mat etti @MasacRE şok
Tunga engelli adamı yenemedi. Balon bu herif@xemrexxx
Seversin balonlarıTunga engelli adamı yenemedi. Balon bu herif@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?