TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Normalde bende sevmem ama takip etmediğim için hakim olmak istedim
yarına TV’ye vaktim yok

------

Nefise’nin oyunu bir kaç salise sürdü galiba
Tahmin oyununda son oynanan maçların Haftanın Panoramasını yaptım.Ertelenen müsabakaları da süre dolunca el atacağım.Herşey sırayla.

Reactions: Dosi
4-3 fark bire indi.

Ödül oyunu mu, dokunulmazlık mı?
Buldozer Nefise ile fark tekrar ikiye çıktı.

@Dosi , @The_Erinch

bunların kavgası ne böyle be
kim haklı sence?

İlk oyunu görünce bu yeni ama dedim sonra kovayı gördük
kova desen anlardım

Kaos var gibi. Bakarım en baştan
Halil ile Murat'ı diyorsun sanırım. İki tarafı da sevmedim. Murat sinsi sinsi karıştırıyor ortalığı, Halil de terbiyesiz saygısız bir tip

Reactions: Dosi and 12.Adam
Ooo açmışsın
dokunulmazlık bu.
Bakalım Nefise ve Kardelen yarışacak mı birbiri ile. İkisi kendi takımlarının güçlüleri
Bu yıl ki kotamı doldurdum.Konudaki mesajlara eşlik etmek için açıp kapadım.

Geçen haftaki konseyde bir kız Murat’a soru sormuştu. O yok mu ne? Hani Barış ile yarışıp kazanıp yokluk adasından kurtulmuş olan kız
@MasacRE sen cevapla
eksiklikler var sanki
------

Buse alırsa Nefise tamamlar

------

Vay be, Elanur o kiloya güçlü görünüyordu. Hiç oyun almadı. Buse’ye bile yenildi

Reactions: MasacRE
Nefise nin her oyunu en fazla 5 saniye sürdü laaa 😃😃😃

46'yı izlemesine sevindim. Geç de olsa o kaliteyi tatmış demek. Hazır bahsi geçmişken @MEnes in hala dizinin final bölümünü izlemediğini de söyleyebilirsin kendisine. 6-7 yıldır bir bölümü izleyemedi adam. O da kınasın bizimkini
@Sherlock

Nisa'nın şampiyonluğu için de kudurabilir. Ogeday'dan sonra Nisa'nın da Bademi tokatlayıp şampiyon olmasından çok büyük keyif aldım

Foruma dönmeme kararı ise üzdü

------

Ben de dünkü bölümü özetten izlerim diye planlamıştım ama öncesinde Galatasaray'ın hazırlık maçını vermiş Tv8. O yüzden özetsiz başladı herhalde

Reactions: MEnes and Dosi
Bu turuda gönüllüler alıp best of olur. Barış ve Murat’ı seçerler. Bakalım sandığım gibi olacak mı

@MasacRE sen cevapla
eksiklikler var sanki
------

Buse alırsa Nefise tamamlar

------

Vay be, Elanur o kiloya güçlü görünüyordu. Hiç oyun almadı. Buse’ye bile yenildi
Çağla'yı diyorsun sanırım. Sakatlık geçirdi o. Büyük ihtimalle diskalifiye edilecek dendi sakatlığı ciddiymiş.
------

Nefise nin her oyunu en fazla 5 saniye sürdü laaa 😃😃😃
Gönüllüler dua etsin Aysu yoktu oyunda. O da olsa 8-2 falan bitirirdik

Reactions: The_Erinch and Dosi
Bu turuda gönüllüler alıp best of olur. Barış ve Murat’ı seçerler. Bakalım sandığım gibi olacak mı
Ha burada eşit sayıda yarışmacı var. Dışarda bırakılan olmayacağı için farklı bitebilir

Halil zorladı ama yenemedi Osman'ı. Ertuğ'dan umutluyum ama bakalım o yenebilecek mi Osman'ı