TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Doğru öyle bir durum vardı değil mi
Neyse işte uzunca bir sopanın iki ucunda da birer yarışmacı var ve karşılıklı ittiriyorlar sopayı. Anladın sen onu

Yokluk adası varken iki aday gidiyordu, orada bir oyun oynuyorlardı. Kazananın adaylığı düşüyordu. Şimdi yokluk adası olmadığı için tek aday çıkması mantıklı

Reactions: Dosi
Öyle oyunları pek sevmiyorum ama bakarım yinede. Ben parkurlu oyunları seviyorum genelde

O kısmı hiç izlemedim. Aslında onunda zevkli yanı varmış. İsveç Survivor’a çocukken bakardım. Kendi aralarında oylama ile eleniyorlardı ama başka bir adaya. Elenenler birbiri ile yarışırdı. Birisi en başlarda elenip herkesi yene yene geri gelmişti sonlarda
bu da onun kısacık bir hali gibi

Reactions: MasacRE
Uzun, zorlu parkur oyunlarının keyfi başka oluyor ama birbirlerine karşı güç gösterisi yaptıkları bu tarz oyunlar da iyi oluyor

Elenme adaylarına ikinci bir şans veriyordu bu sistem ama bir süreliğine vazgeçtiler nedense

Yokluk adası omadan o kısma devam edebilirlerdi. Eskiden ne güzel kaybeden takım kendi aralarında dokunulmaz olmak için yarışırdı. Nedense kayboldu o (oyunlar genelde saçmaydı ama olsun)

Yokluk adası omadan o kısma devam edebilirlerdi. Eskiden ne güzel kaybeden takım kendi aralarında dokunulmaz olmak için yarışırdı. Nedense kayboldu o (oyunlar genelde saçmaydı ama olsun)
Olabilirdi belki ama onu istemedikleri için de kaldırmış olabilirler yokluğu. Vardır akıllarında bir hinlik

Şimdi oyunların süresi aşırı uzun zaten. Bir de o dediğin oyunu oynasalar Survivor tamamen oyundan ibaret olur

Kadınlar erkekler diye uzatmasalar onlarada sıra gelirdi
sayılar azalınca bile böyle ikiye bölmeleri kötü. Acun formatta değişiklik yapayım derken insanları uzaklaştırdı

Kadınlar erkekler diye uzatmasalar onlarada sıra gelirdi
sayılar azalınca bile böyle ikiye bölmeleri kötü. Acun formatta değişiklik yapayım derken insanları uzaklaştırdı
Aynen işte kadınlar erkekler diye iki ayrı oyun da yapınca iyice uzadı oyun süresi. O iyi olmadı cidden. Bu sistemle herkesin daha çok oynama şansı oluyor o bakımdan daha adil bir sistem ama bu kadar yüksek oyun süresi de iyi olmuyor

Yeni bölüm yok diye biliyorum. Ayrıca canlı izlediğimde çok sık rahatsız edilip ekran başından ayrılmak zorunda kalıyorum. Ben evde kendime vakit ayırdığım saatlerde izlemeyi tercih ediyorum dizileri
Forumun diziden sorumlu tek üyesi @Aserat dizinşn fragmanını konuya fırlatmış.Ben yapsam kıyamet kopardı.

Reactions: Aserat and Dosi
Öyle ama geçen sene bir sürü kız olmasına rağmen tek 1 kızın yarıştığına şahit olduk sakatlık vs derken. Karma şekilde devam etse bu sorunlar olmazdı. İlk başlarda anlarım ama Acun ne erkenden bireysele dönüyor nede bu ayrı olaydan vazgeçiyor. Eskilerde Sadece 2 kişi kalınca takım olayına devam ettirdiği oluyordu. Gereksiz bir inadı var Acunun

------

Forumun diziden sorumlu tek üyesi @Aserat dizinşn fragmanını konuya fırlatmış.Ben yapsam kıyamet kopardı.
Tamamda yarın yok dizi, haftaya işte. Tarih yazıyor

Reactions: MasacRE and 12.Adam
Yeni gördüm.
Ne farkeder gene zılgıtı yerdim.

Sakatlık gibi durumlarda öyle şeyler olabiliyordu evet. Bir de bazı cadılar Nisa reisimi geri plana atmaya çalışıyordu oyunlarda ama neyse ki halk o cadılara tokadı vurup reisimi şampiyon yaptı

Sakatlık gibi durumlarda öyle şeyler olabiliyordu evet. Bir de bazı cadılar Nisa reisimi geri plana atmaya çalışıyordu oyunlarda ama neyse ki halk o cadılara tokadı vurup reisimi şampiyon yaptı
Cadın yüzünden bu sene reytingler dip
olayı hemende ona bağladı

Ben ünlülerde herkes sakat olup Gizem’in tek yarışmasını kastetmiştim

Cadın yüzünden bu sene reytingler dip
olayı hemende ona bağladı

Ben ünlülerde herkes sakat olup Gizem’in tek yarışmasını kastetmiştim
Onu anladım ya. Ama reisime yapılan mobbingden de bahsetmek de istedim yeri gelmişken
Reytingi Acun düşünsün. Benim içim Nisa reisimin şampiyonluğu her şeye bedel

Onu anladım ya. Ama reisime yapılan mobbingden de bahsetmek de istedim yeri gelmişken
Reytingi Acun düşünsün. Benim içim Nisa reisimin şampiyonluğu her şeye bedel
Reisin yüzünden bu konunun reytingide dip olacak gibi
@xemrexxx iyice uzaklaştı. @cokiyitvci konuyu coşturuyordu o da gitti, bi sana bi bana kaldı konu

Bully izliyordur yine. Getirt şu adamı foruma artık da konuyu coşturalım birlikte
İlk başlarda bir iki kere yorumlamıştık ama izliyor mu bilmiyorum
sorayım kendisine. Benim izlemediğimi bildiği için hiç konusunu açmadık belki son dönemde

Foruma gelsin isterim, bir açık kapı bırakıyor gibi ama tam değil. Doğru zamanı bekliyor belki

Gel billy billy bili
@Dosi
Şunu görürse geleceği varsa da gelmez

İzler izler o. Kesin yine cins birini bulmuştur hatta kendine destekleyecek
Bir sor bakalım, o zaman bu zaman mıymış

Reactions: 12.Adam and Dosi
Şunu görürse geleceği varsa da gelmez

İzler izler o. Kesin yine cins birini bulmuştur hatta kendine destekleyecek
Bir sor bakalım, o zaman bu zaman mıymış
Henüz bu zaman olduğunu sanmıyorum ama yinede sorarım tamam

akşama kek börek yapacağım Survivor izlerken yerim