cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,337
- Puanı
- 1,060
Chaby dışında kim gitti@DarkLegenD ve ben Yarından itibaren 7/24 Survivor izlemeye yorumlamaya karar vermiştik ama favorimiz gittiğine göre planlar iptal (bu arada buna şaşırmadım, büyük olasılıkla en ünlüler böyle taksit taksit kaybolup farklı bir şekilde ilerlemeye devam edecekler)
@MasacRE @12.Adam @xemrexxx
Onu diyorum. Favorim oyduChaby dışında kim gitti
Nisonun baba ve sponsor parasıyla şampiliğine inanan macun mortingen oldu iyice
Aynen öyle çok hakkını yedi Nagi'min çooooooooooooooooooooooook.Onu diyorum. Favorim oydu
Berdan Mardin’i, Yusuf Güney falanda anlaşarak gittiler bence, ayrıca ilk oylamada elenen Ümit’inde SMS olarak elendiğini sanmıyorum.
Nisa, Acun’un yarışmasının sonunu getirdi. Diğer yarışmacıların ahı bu
Skandal bir kayıp maalesef...@DarkLegenD ve ben Yarından itibaren 7/24 Survivor izlemeye yorumlamaya karar vermiştik ama favorimiz gittiğine göre planlar iptal (bu arada buna şaşırmadım, büyük olasılıkla en ünlüler böyle taksit taksit kaybolup farklı bir şekilde ilerlemeye devam edecekler)
@MasacRE @12.Adam @xemrexxx
Varmış emreBöyle bir karar alınması durumunda kanal ne yapacak acaba? PT'de Tuzak dışında bir içeriği kalmıyor ve o da beklenileni vermiyor.
https://twitter.com/x/status/1627655405164699652
Bu kanalların son dakika değişiklikleri ne zaman bitecek acaba? Sabah gönderdikleri yayın akışında hafta boyunca yer yayınlanmayacağı gözüküyordu.
Bu kanalların son dakika değişiklikleri ne zaman bitecek acaba? Sabah gönderdikleri yayın akışında hafta boyunca yer yayınlanmayacağı gözüküyordu.
bir süre yayinlanip reytinge bakarlar. istenileni daha vermezse depremi bahane edip erken noktalarlar.Böyle bir karar alınması durumunda kanal ne yapacak acaba? PT'de Tuzak dışında bir içeriği kalmıyor ve o da beklenileni vermiyor.
https://twitter.com/x/status/1627655405164699652
ama acaba bunu bu aksam mi gösterecekler yoksa deprem öncesi cekilmis yarismalari mi önce gösterecekler. Bunu merak ediyorum.Acil Konsey..
Gözyaşı...
Merak..
Aile ile iletişim...
Beklediğim Acun Uyarlamaları...
Bence Yeni çekim yaptı... Öyle tahmin ediyorum. Şuana kadar da Yeni bölüm fragmanı vermedi özetinde. 🤷ama acaba bunu bu aksam mi gösterecekler yoksa deprem öncesi cekilmis yarismalari mi önce gösterecekler. Bunu merak ediyorum.
Bence Yeni çekim yaptı... Öyle tahmin ediyorum. Şuana kadar da Yeni bölüm fragmanı vermedi özetinde. 🤷
Şuan normal yayın mı var TV’de?Yarın konseyde yarısmacılara depremin haberi verilecek.
20.30 - 23.00 arası reklamsız bir sekilde yayınlandı.Şuan normal yayın mı var TV’de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?