cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,333
- Puanı
- 1,060
Kendisi arada yapar böyle şeyler ama alıştı avatarıma. Diğer zamanlarına göre daha fazla durdu kendisindeİlginçmiş.
Uzun süre duracak ikinizde herhalde.Kendisi arada yapar böyle şeyler ama alıştı avatarıma. Diğer zamanlarına göre daha fazla durdu kendisinde
Ben çok sık değiştirmem. Küçük sevimli bir köpek vardı. Onu senelerce kullandım. Bir önceki yaklaşık bir sene durdu. Çok farklı bir şey düşünmesem uzun süre kalır bu. Rast gele seçiyorum geneldeUzun süre duracak ikinizde herhalde.
Evet o köpek de güzeldi.Ben çok sık değiştirmem. Küçük sevimli bir köpek vardı. Onu senelerce kullandım. Bir önceki yaklaşık bir sene durdu. Çok farklı bir şey düşünmesem uzun süre kalır bu. Rast gele seçiyorum genelde
Sherlock avatarsız gezer normalde. Şimdi baktım avatarıma 11 Ocakta bürünmüş
Sen mi beni s.... ahahahah gülerim buna.Utku beyciğim ile sırt sırta verdik mi s… insan yok dikkat et.@MasacRE
Kesin whatsapp tan haber uçurdun.Canım yoldaşıma bak bee nasıl bir giriştir bu be kardeşim...
Aman bu leşe ne yakıştırıyorsun be.
İfade hak etmiyorsun sen
Niye lan?
@Maskeli Fedai melunu da, sizi böyle sinir edip kaçmışUtku beyciğim ile sırt sırta verdik mi s… insan yok dikkat et.@MasacRE
Ya spoiler kutusuna alsaydın ya.
Programı sonradan izlediğini bilmiyordum. Kusura bakmaYa spoiler kutusuna alsaydın ya.Ben sonradan internetten izliyorum bölümü, yeni izlemeye başlamıştım. Sen alırdın spoiler'e.
Yıllardır hep diyorum nasıl unuttun? FOX'umu TV'den sadece. Geceleri ise bir işi seviyorsam internetten izliyorum sonra hemen Fav10'da bölümleri yorumluyorum.Programı sonradan izlediğini bilmiyordum. Kusura bakma
Kahinsi Hanım... Benzer tahmin Utku beyciğimden de geldi farklı bir takım ortamlarda.
Dosi Hanım'a neden trip atıyorsun? Madem zaten spoiler yedin.Ya spoiler kutusuna alsaydın ya.Ben sonradan internetten izliyorum bölümü, yeni izlemeye başlamıştım. Sen alırdın spoiler'e.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?