TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu gidişle Nagi-Hikmet-Nisa-Batuhan son 4'e kalacak. :A Akşam başlayacak toplu SMS için eski yarışmacılar diğerlerine destek çağrıları yaparken, Nagi için kimse paylaşım yapmamış. Neyse Demet Akalın ve halk yeter bize. :A @The_Erinch Atakan elendiğine göre Erinç abimin desteği de artık Nagi'den yana. :A
------

O yüzden diyorum ya sosyal medya desteği hiç olmadığı kadar artmış durumda. Ayşe de tam olarak öyle bir isim. 2020, 2021 çok ön plana çıkmış durumda. 2021'de sonlara kalan kişiler ve 2020'den Cemal Can gelse onlar da eminim şu an burada olurlardı.
------

Sen Ogeday'ı düşünmeyi boşver Nagihan'ı düşün. Dokunulmazlık alarak potadan kaçma devri bitti artık :A
Survivor demek Nagi demek, biz finalde rakibimiz olacak kişiyi bekliyoruz. :A Ayrıca bu elenen kişilerden sonra korkması gereken kişiler Ogesu va Badem. :A @xemrexxx
20220613_133755.jpg

Son düzenleme:
Survivor bitti bu yıl benim için..

Sadece Finaline bakacağım.

Ogeday,Berkan yada Bir Kadın Şampiyon Nagihan.

Kalanlar içinde Nagihan dışında hiçbiri hak etmiyor şampiyonluğu. Kadın 5 aydır çok büyük emek veriyor, durup durup son 1-1.5 ay performans gösterenler geri kalan zaman diliminde neredeydi? Kadın tek başına damga vurdu bu sezona, yeri geldi kimseden cevabını esirgemedi. Bu sene inanıyorum kadın şampiyon çıkacak, o da Nagihan Karadere olacak. 🧿

Nagi nin finali garanti macun abim işini bilir :A
Nagi'nin elenmesi bir ayının karşısına çıkmasına bakar :A
------

TUNA NEHRİ AKMAM DİYOR, AYI HİKMET ŞAMPİYON OLMADAN DÖNMEM DİYOR..

Yarıştığı sezonda Semih sakatlandıktan sonra rakipsiz kaldığı için şampiyon olan birisini fazla abartmışlardı.. Neyseki bugün Ayım'ın pençesinden nasibini aldı ve elendi.. Geçen hafta demiştim 3-4 kişiyi elemeden gitmeyiz diye arkamızda hem Antalya hem güreş camiası var. AYI HİKMET inanılmaz bir adam be Satakan'ı da postaladı..

WİNNER OLDUM.. GELİYORUZ.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Kanımı donduruyorsun kütük...
------

Macun abim puan sistemine geçmiş birebir ve % liği bırakıp ; Nagi 1.; batuş 2. Düşman çatlatıyorum:A :A @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @dosimosi @Angelica @Cervantes @BARON男爵 @12.Adam

Elenen leri dahil edince
1-nagi
2-sema
3-anıl
4-batuş

Final 4lümü çok adil şekilde kurmuşum :bhr: ama kader :(

Macun abin saçmalamış :A
------

Reisim için değer :bhr:
------

Bu gidişle Nagi-Hikmet-Nisa-Batuhan son 4'e kalacak. :A Akşam başlayacak toplu SMS için eski yarışmacılar diğerlerine destek çağrıları yaparken, Nagi için kimse paylaşım yapmamış. Neyse Demet Akalın ve halk yeter bize. :A @The_Erinch Atakan elendiğine göre Erinç abimin desteği de artık Nagi'den yana. :A
------

Survivor demek Nagi demek, biz finalde rakibimiz olacak kişiyi bekliyoruz. :A Ayrıca bu elenen kişilerden sonra korkması gereken kişiler Ogesu va Badem. :A @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 117889
Ogeday da Adem de kendilerini sms'te kanıtladılar. Asıl korkması gereken kişi Nagihan'dır bu tabloda :A

Nagi'nin elenmesi bir ayının karşısına çıkmasına bakar :A
------

Kanımı donduruyorsun kütük...
------

Macun abin saçmalamış :A
------

Reisim için değer :bhr:
------

Ogeday da Adem de kendilerini sms'te kanıtladılar. Asıl korkması gereken kişi Nagihan'dır bu tabloda :A
Performans birincisi olup bunca zaman Sms'imizi hiç yormadık. :A Bundan sonra hodri medyan, Nagi ablam Ogesu'yu ve Nisa'yı evlerine yollayacak. :A
20220613_135737.jpg

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Son düzenleme:
Acun reis potosluyu doping testinden geçirmeli. :A @Angelica
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @xemrexxx
Hadi oradan be Palmiye fanı seni. :A Ogeday parkuru bile zor bitirdi. :F Kraliçe 1. sırada bitirdi. :Z
------

Atakan da girmiyordu sms'e. Diğer yandan Hikmet neredeyse her hafta potaya giriyor. Ama sonucu gördük :A
Atakan bu sene çok iddialı değildi ki zaten. :A Survivor ile ilgili herkes Nagi'yi son 4'te kesin sayıyor ama diğerlerini kimisi sayıyor kimisi saymıyor. :A Kraliçeden korkun. :D

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam