TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu haftayıda atlatalım bundan sonra herkes kendi bacağından asılacak 😁😁😁 İzliyorum da izlemek için İzliyorum.
------

Artık bireyselleri ve büyük sms yada son 8 elemelerini bekliyorum. Bakalım neler olacak bu saatten sonra

Bu haftayıda atlatalım bundan sonra herkes kendi bacağından asılacak 😁😁😁 İzliyorum da izlemek için İzliyorum.
------

Artık bireyselleri ve büyük sms yada son 8 elemelerini bekliyorum. Bakalım neler olacak bu saatten sonra
Bu hafta Hikmet potata girmezse Atakan ogesu ya da yalako dan hangisini feda eder :A
------

Anıl ı anarken sezonun en ikonik anını tekrar hatırlayalım :A @MasacRE @Angelica @Sherlock @Maskeli Fedai @12.Adam @Cervantes @The_Erinch @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Alos

Son düzenleme:
Bu hafta mavi takımdan en az 3 kişi potada bence Nisa 2 kadına karşı savaşamaz, Ogesu sakat :A kaldı 2 yarışmacı :F
Ayşe'ye karşı geçen haftaki gibi olmamız lazım. Az önce çok iyi attı Ayşe ama her zaman öyle atamaz diye düşünüyorum :A

Şampiyon da bir gün dinlenir yine döner parkurlara :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
Anıl'la uzun zamandır aynı takımdalardı zaten, onunla ne ilgisi var loserlığınızın :A

Ogeday ile de Berkan ile de farkı kapatamazsınız :A
9-10 sayı var Bireyselde ikisiyle de en az 40 oyunu var elenmezlerse kapatırız :A

Anıl düşürdü en başta yoksa %53 ile değil %56-57 ile girerdi birleşmeye :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Güldürdün
  • Güldürdün
  • Güldürdün
  • Güldürdün