9’da 6 nedir be reisim, sen nasıl bir makinesin…Nisa reisimin 9'da 6 ile oynayıp final sayısını da alarak yıldızlaştığı akşamdan Ayşe'nin kıskançlık dolu bakışlarıyla donanmış rönesans tablosu gibi bu fotoğrafı bırakayım ben de geceye...@xemrexxx @12.Adam @Sherlock @Maskeli Fedai @The_Erinch @Angelica @BARON男爵 @Cervantes
![]()
------
Yav he heŞampiyon gümbür gümbür ilerliyor, selam dur şampiyona
------
Ogeday günün en başarılı erkeğiydi. Şok olacak biri varsa o da sensin![]()
Nisa reisimin 9'da 6 ile oynayıp final sayısını da alarak yıldızlaştığı akşamdan Ayşe'nin kıskançlık dolu bakışlarıyla donanmış rönesans tablosu gibi bu fotoğrafı bırakayım ben de geceye...@xemrexxx @12.Adam @Sherlock @Maskeli Fedai @The_Erinch @Angelica @BARON男爵 @Cervantes
![]()
------
Yav he heŞampiyon gümbür gümbür ilerliyor, selam dur şampiyona
------
Ogeday günün en başarılı erkeğiydi. Şok olacak biri varsa o da sensin![]()
Senin ayucuk gidecek gibi ama umarım Ayşe gider.ss
Bence de gitmesinatajan ve Adem e karşı ihtiyacımız olacak onaAyı gitmez boşuna heveslenmeyin@MasacRE
Ayı şampiyon olsa mükemmel bir villian hikayesi olurBence de gitmesinatajan ve Adem e karşı ihtiyacımız olacak ona![]()
Şampiyon olursa Nagihan kaçırmaz evlenir ayucuklaAyı şampiyon olsa mükemmel bir villian hikayesi olur![]()
HikNag ikilisi muazzam olurŞampiyon olursa Nagihan kaçırmaz evlenir ayucukla![]()
Çocukları teeminatör olur
Nazarın değdi kavga ediyorlar
Ne dedi? Orayı kaçırdım. 😱 Küfür mü etti?Noktalardan birşey anlaşılmıyor.Nagi Queen 'öyle. .. Böyle...' dedi hikmete 😱vitesi yükseltirken koparttı 😂😂 @MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.Adam @Angelica @Cervantes
Hangi ülkede yaşıyon belli o küfürNe dedi? Orayı kaçırdım. 😱 Küfür mü etti?Noktalardan birşey anlaşılmıyor.