Hadsiz sensin, kolay gelsin.![]()
Aman kafanı sıkı tut dostum dikkat et
Bu kadar erken sevinme benceŞampiyon belli ikinci kim 💙💙💙![]()
Kafa sağlamda merak etme baret taktım.Aman kafanı sıkı tut dostum dikkat et![]()
Gel bireyselde kapışalım gel geeeelBu kadar erken sevinme bence![]()
Kimden duydun ?Şimdi bişi duydum hemen diyim size Atakan Adem arasında büyük kavga olmuş yumruklar havada uçuştu diyorlar görüntüde var diyorlar@xemrexxx @The_Erinch @Zeyno @MasacRE @Maskeli Fedai
Kimden duydun ?Nerde görüntüler? Çabuk yolla. Tw dan dm den
Sayfanın adıİnstagramda bir sayfa demiş sayfa gizli istek attım bekliyorum![]()
Bu @MasacRE nin ogesusu niye bu kadar dönek @Maskeli Fedai nin Turabi si direklerde bu kadar kıvırmıyorduAman kafanı sıkı tut dostum dikkat et![]()
Sayfanın adı![]()
Bu @MasacRE nin ogesusu niye bu kadar dönek @Maskeli Fedai nin Turabi si direklerde bu kadar kıvırmıyordu![]()
@The_Erinch ile @Zeyno nun divatar Atakan ın yaverliğinden öteye de geçemiyor bu sene 🤮🤮
Resim ekleyemiyorum foruma 😱Atayım instagramdan
------
Ne dedi ki Ogeday![]()
Resim ekleyemiyorum foruma 😱
2 gün önce Nisa için Ayşenin taklidini yapıyor diye eleştirip bugün konseyde batuşun taklidini yaptı palmiye. Ss
Bu marul düşman saflarına katılmış bence bir güzel dövmelisin artık![]()
Buna şaşırdınmı emre
Bu marul düşman saflarına katılmış bence bir güzel dövmelisin artık
Elimde kalır o sıska şeySen niye dövmüyon ben nasıl döveyim
Elimde kalır o sıska şeyAyşe gibi oldu senin boniş deniz de
Takipçi kasmak için herkese yanaşıyorNiye be daha öncede Nisayı sevmişti desteklemişti o![]()
Takipçi kasmak için herkese yanaşıyor
Neyse geceyi bu şekilde mübarek mübarek bitirelimhayırlı cumalar bunak
Yav he heBu @MasacRE nin ogesusu niye bu kadar dönek @Maskeli Fedai nin Turabi si direklerde bu kadar kıvırmıyordu![]()
@The_Erinch ile @Zeyno nun divatar Atakan ın yaverliğinden öteye de geçemiyor bu sene 🤮🤮
Ogeday günün en başarılı erkeğiydi. Şok olacak biri varsa o da sensin
Günlük olabilirNisa reisimin 9'da 6 ile oynayıp final sayısını da alarak yıldızlaştığı akşamdan Ayşe'nin kıskançlık dolu bakışlarıyla donanmış rönesans tablosu gibi bu fotoğrafı bırakayım ben de geceye...@xemrexxx @12.Adam @Sherlock @Maskeli Fedai @The_Erinch @Angelica @BARON男爵 @Cervantes
![]()
------
Yav he heŞampiyon gümbür gümbür ilerliyor, selam dur şampiyona
------
Ogeday günün en başarılı erkeğiydi. Şok olacak biri varsa o da sensin![]()