Takımlar karışmadan %34-35diNisa 19-15 önde nasıl istatistik kasma bu![]()
Takımlar karışmadan %34-35diNisa 19-15 önde nasıl istatistik kasma bu![]()
Alttaki birebir, üstteki toplam oyun.Nisa 19-15 önde nasıl istatistik kasma bu![]()
Evrim'den kastı istatistikleriTakımlar karışmadan %34-35di![]()
Tamam işte Nisa Ayşe'ye üstünlük kurmuş birebirde. @xemrexxx in iddialarını da çürütmüş olduk böyleceAlttaki birebir, üstteki toplam oyun.![]()
Bu hafta başlarken senin Reyis %70 üstünü şimdi. %55Evrim'den kastı istatistikleriNisa ile olan karşılaşmaları o yılana eksi puan
------
Tamam işte Nisa Ayşe'ye üstünlük kurmuş birebirde. @xemrexxx in iddialarını da çürütmüş olduk böylece![]()
Davayı kazandık.Evrim'den kastı istatistikleriNisa ile olan karşılaşmaları o yılana eksi puan
------
Tamam işte Nisa Ayşe'ye üstünlük kurmuş birebirde. @xemrexxx in iddialarını da çürütmüş olduk böylece![]()
Yoldaşım ampul reis kim? ...Dondurma reis ve 💡 reis... Bu ikisi nerede duruyorsa tersinde duracaksın...
%55 gayet iyi bir yüzde. Allah bereket versinBu hafta başlarken senin Reyis %70 üstünü şimdi. %55![]()
Harikasın reisim
Utku yoldaşım , bu @Sherlock un dilinden anlarsın. 💡 Reis kim?%55 gayet iyi bir yüzde. Allah bereket versin
------
Harikasın reisim![]()
Ben harika attım görmedin mi
Forumda konuşulması yasak olan malum oluşumUtku yoldaşım , bu @Sherlock un dilinden anlarsın. 💡 Reis kim?![]()
Teyzoş kılıcını çekti sanaBen harika attım görmedin mi
------
Forumda konuşulması yasak olan malum oluşum![]()
Umurumda değil reisim her haliyle çok tatlıTeyzoş kılıcını çekti sana![]()
Teyzoşun marış yorumlarını yapıyorsun birbirinize benzediniz'Umurumda değil reisim her haliyle çok tatlı![]()
Haaaa, bende survivor yarışmacılarına lakap taktı diye düşündüm.Konunun yarışmayla ilgisi ne?Ben harika attım görmedin mi
------
Forumda konuşulması yasak olan malum oluşum![]()
Reisim hak ediyor amaTeyzoşun marış yorumlarını yapıyorsun birbirinize benzediniz'![]()
Onlardan uzak duracaksın diyor işteHaaaa, bende survivor yarışmacılarına lakap taktı diye düşündüm.Konunun yarışmayla ilgisi ne?![]()
@Angelica da marış için öyle diyorduTatlı tatlı taş kağıt makas oynayarak başladıkları mücadele biraz sonra çok farklı yerlere gidecek
------
Reisim hak ediyor ama
Onlardan uzak duracaksın diyor işte![]()