Maskeli Fedai
Favori Üye
Oyunlarda oynamamak için uyuyan birisini kaale almıyoruzDur şimdi Nisa reisim ayıyı patlatıyor@Maskeli Fedai
Oyunlarda oynamamak için uyuyan birisini kaale almıyoruzDur şimdi Nisa reisim ayıyı patlatıyor@Maskeli Fedai
Reisimi de mi sattın hain kütükOyunlarda oynamamak için uyuyan birisini kaale almıyoruz![]()
İns hangi site paylaşmış?@Maskeli Fedai nin Seda kraliçesi bozkurt çıktı![]()
@MasacRE @The_Erinch @Angelica @Cervantes @12.Adam @dosimosi
![]()
Nefise Karatay Fan Page on Instagram: "Seda ve kopuşu deyzi🤍🥺 #SedaOcak #sofc #GökhanKeser #survivorallstar #NisaBölükbaşı #BatuhanKaracakaya #AdemKılıççı #AnılBerkBaki #OgedayGirişken #SemaAydemir #NagihanKaradere #BerkanKarabulut #AvatarAtakan #B
32K likes, 411 comments - nefisekaratay_fp on May 27, 2022: "Seda ve kopuşu deyzi🤍🥺 #SedaOcak #sofc #GökhanKeser #survivorallstar #NisaBölükbaşı #BatuhanKaracakaya #AdemKılıççı #AnılBerkBaki #OgedayGirişken #SemaAydemir #NagihanKaradere #BerkanKarabulut #AvatarAtakan #BarışMuratYağcı...www.instagram.com
Ayucuk sonda lafı yapıştırdıDur şimdi Nisa reisim ayıyı patlatıyor@Maskeli Fedai
Neyiİns hangi site paylaşmış?
Ayım güzel patlattı seninkini kabul et HainkuReisimi de mi sattın hain kütükAyı da senin gibi başka diyecek bir şey bulamayınca konuyu oraya getirdi
Duygusallığa yer yok deyip Yağmur'u Berna'yı yazdırmamak da güzel kafaymış
![]()
Haberi lanAyucuk sonda lafı yapıştırdı
------
Neyi![]()
Hangisini açık yaz loHaberi lan
Bu sefer bnm de kanım donduAyım güzel patlattı seninkini kabul et HainkuYağmur sultanı yazmamak konusunda ayımla gurur duydum..
Sebep
www.instagram.com
@Maskeli Fedai nin Seda kraliçesi Bozkurt çıktı yazısı olan
Uluyor ya videoda@Maskeli Fedai nin Seda kraliçesi Bozkurt çıktı yazısı olan
Teşekkürler 😊Uluyor ya videoda![]()
Hikmet'in de ben oynamıyorum yaaa deyip oyunu terk ettiği günü biliyoruz, boş yapmasın ayıAyucuk sonda lafı yapıştırdı
------
Neyi![]()
@Maskeli Fedai döver seniHikmet'in de ben oynamıyorum yaaa deyip oyunu terk ettiği günü biliyoruz, boş yapmasın ayı![]()
Reisim patlattı ayıyı, ağlayabilirsiniz istediğiniz kadarAyım güzel patlattı seninkini kabul et HainkuYağmur sultanı yazmamak konusunda ayımla gurur duydum..
@Maskeli Fedai leş bir insan olduğu için şaşırmıyorum artık bu sözlerine...
Sen de artık Nisa reisimi destekliyorsun demek ki, Nagi'nin 4'te 4'üne bu kadar üzüldüğüne göreNagi 4 te 4 yaptı![]()
@Maskeli Fedai ve senReisim patlattı ayıyı, ağlayabilirsiniz istediğiniz kadar
------
@Maskeli Fedai leş bir insan olduğu için şaşırmıyorum artık bu sözlerine...

Hikmet ile Nagihan'a benzettim ben