Maskeli Fedai
Favori Üye
Turabi abim aşkı için yapmış her şeyi ağla..Yeter be kaçır artık tek bacaklı manyak
------
Sen de mi striptizci seviyorsun yoksa @Maskeli Fedai gibi![]()
Turabi abim aşkı için yapmış her şeyi ağla..Yeter be kaçır artık tek bacaklı manyak
------
Erkekler iki turda da komple oynuyorken kadınların bir tur oynamasının hiçbir mantıklı açıklaması yok. Bütün yarışmacılar oynasın işte iki turda da.1. turda oynayanlar 2. turda da oynuyor. Ee böyle daha çok oyuna çıkıyorlar ve istatistik kasmış oluyorlar. Anlamadım ben bu sistemi.
Cidden aşırı mantıksız. Bu sistemi neye göre yaptılar, çözemedim.Erkekler iki turda da komple oynuyorken kadınların bir tur oynamasının hiçbir mantıklı açıklaması yok. Bütün yarışmacılar oynasın işte iki turda da.
Ne mana zaten Hainli Fedai 2 güne saf değiştirirYeter be kaçır artık tek bacaklı manyak
------
Nagi zaten totalde 400 oyuna ulaştı yeter biraz dinlensin2. turda 9 oyunda 3 kez Nagi çıktı. Erkekler 5-6 kez oyuna çıkıyor, bu nasıl iş? @xemrexxx
Şimdi bakmadım ama Twitter'da falan da eleştirmişlerdir diye düşünüyorum bu sistemi. Bence değiştirecektir, böyle çok saçma çünkü.Cidden aşırı mantıksız. Bu sistemi neye göre yaptılar, çözemedim.
Final öncesi dönemde ne kadar çok oyuna çıkarsa o kadar iyi. Macun erkekleri öne çıkarmak için kadınları arka plana atmış.Ne mana zaten Hainli Fedai 2 güne saf değiştirir
------
Nagi zaten totalde 400 oyuna ulaştı yeter biraz dinlensin![]()
Bireyselde zaten ön planda olur Nagi QueenFinal öncesi dönemde ne kadar çok oyuna çıkarsa o kadar iyi. Macun erkekleri öne çıkarmak için kadınları arka plana atmış.![]()
4 oldu2. turda 9 oyunda 3 kez Nagi çıktı. Erkekler 5-6 kez oyuna çıkıyor, bu nasıl iş? @xemrexxx
Nisa ile eşit gidiyorlar. Erkekler paramparça eder senin tek bacaklıyıBireyselde zaten ön planda olur Nagi Queen![]()
2. tur bitti artık bu en iyiler.4 oldu
Valla ben senin kadar derin analiz edemiyorum. Defter mi tutuyorsun?Nisa ile eşit gidiyorlar. Erkekler paramparça eder senin tek bacaklıyı
------
2. tur bitti artık bu en iyiler.
Hayal dünyası resmen 😱Nisa ile eşit gidiyorlar. Erkekler paramparça eder senin tek bacaklıyı
------
2. tur bitti artık bu en iyiler.
Badem 7 oyuna çıktı, kadınlar daha az oynamış oluyorlar.4 oldu
Yok ya ne defter tutacağım şu an en iyiler tur oynanıyor işteValla ben senin kadar derin analiz edemiyorum. Defter mi tutuyorsun?
Oyun öncesi bir tepsi dolmayı mideye indirmiş diye duydum kütük dostum... @SherlockBadem de iyice açılmaya başladı..