TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Can güvenliğimiz için Marış fanları gelmeden forumdan çıkmamız lazım. :A

Cia teyzem şu an kim elenecek onu öğrenmeye çalışıyor :X

Geldi bile kaçınnn :A :A
------

Ayşe'yi Evrim eledi resmen. Sussaydı belki Sema elenirdi ama çok konuşacağım diye boş konuştu. :A

Aman elensin oyun satıp duruyor :D
------

Hangi sahne kuzz ? @xemrexxx style :A Bay çarpık

Evrimin Sema yerdeyden gösterdiği tepki :A

Evrim baktı olmayacak ağlamaya başlatı. Batuhanın bakışına bak 😂😂😂
------

3BBAFED1-BF07-488C-AC9F-CDF5C4E783DC.jpegQueen Evrim konusunda ne kadar haklıydı

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: xemrexxx
Ayşe giderse nasıl olacak tekrar takımlar mı kurulacak acep? :A

Acun her sene ünlüleri batıracak bir hamle yapıyor. :A Takımlar baştan karışmasaydı herşey daha normaldi şu an.

Ayşe giderse nasıl olacak tekrar takımlar mı kurulacak acep? :A

Acun her sene ünlüleri batıracak bir hamle yapıyor. :A Takımlar baştan karışmasaydı herşey daha normaldi şu an.
Ünlüler sevilmiyor deniyor da ünlülerden barış ve Gizem gitti 2. 5 aydır, Merve ve parviz sakatlıktan gitti
Kalan 5inden Sema hariç diğerleri bireysel görür rahat zaten

Bu hafta Ayşe giderse sırayla Evrim ve hikmet gider bireysele geçerler bence

• Beğendim
Reactions: DR
Ünlüler sevilmiyor deniyor da ünlülerden barış ve Gizem gitti 2. 5 aydır, Merve ve parviz sakatlıktan gitti
Kalan 5inden Sema hariç diğerleri bireysel görür rahat zaten

Bu hafta Ayşe giderse sırayla Evrim ve hikmet gider bireysele geçerler bence
Ben ünlülerin daha çok sevildiğini düşünüyorum, yani twitterda falan o vibe'ı alıyorum. Sude'nin gitme sebebi mavi takımda yaptıkları.

Ayrıca Sema garibimin de yaptıklarını başkası yapsa yüceltilecek. Tamam kadın yanlışlar yapıyor ama başkalarının yanlışlarından çok kadınınkı görülüyor.

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
Ben ünlülerin daha çok sevildiğini düşünüyorum, yani twitterda falan o vibe'ı alıyorum. Sude'nin gitme sebebi mavi takımda yaptıkları.

Ayrıca Sema garibimin de yaptıklarını başkası yapsa yüceltilecek. Tamam kadın yanlışlar yapıyor ama başkalarının yanlışlarından çok kadınınkı görülüyor.
Ben macunun yaptığı 2.ünlülrr takımını kabul etmiyorum hala birleşmeye kalan 9 kişi bence ünlüler takımı :A

@Angelica nın barış sevgisi karşısında biz de böyleyiz :F @MasacRE @The_Erinch @Cervantes @Maskeli Fedai @Alos @dosimosi @12.Adam

Acunun Sms işlerken konuşup Evrim ve Ayşeyi sürekli terslemesinin iki sonucu olabilir.
1 Semasını kurtarır
2 Ayşeye oy yağar.

Yarına göreceğiz.

• Beğendim
Reactions: B4RON