The_Erinch
Süper Favori Üye
Çok sevilidiği için 😁😁 Atakan tatlı su yılanı, ortalama bir performans ama sağlam ilişkilerle yürüyor 🤪🤪Ayucuk haklı Birleşmeden bu tama en iyi erkek yarışmacı takımda ama adı ilk fırsatta yazılıyor![]()
Çok sevilidiği için 😁😁 Atakan tatlı su yılanı, ortalama bir performans ama sağlam ilişkilerle yürüyor 🤪🤪Ayucuk haklı Birleşmeden bu tama en iyi erkek yarışmacı takımda ama adı ilk fırsatta yazılıyor![]()
Ünlülerde kalsa ademle Sema varken bu kadar yol alamazdı rahat rahatÇok sevilidiği için 😁😁 Atakan tatlı su yılanı, ortalama bir performans ama sağlam ilişkilerle yürüyor 🤪🤪
Hahaaha Orada da bol bol Mağdur bAdem İzlemek zorunda kalırdık 🤭Ünlülerde kalsa ademle Sema varken bu kadar yol alamazdı rahat rahat![]()
Sanmam öteki takımda güç bademin tarafındaydı Sema, Merve, marış, gizemle 5 ediyorlardı zaten 9 kişi vardıHahaaha Orada da bol bol Mağdur bAdem İzlemek zorunda kalırdık 🤭
Anormal bir durum olmaz ise Son 8 taşır kendini Atakan, sonrası Performans ve sms kalmış.Sanmam öteki takımda güç bademin tarafındaydı Sema, Merve, marış, gizemle 5 ediyorlardı zaten 9 kişi vardı
Atakan diğer takıma geçince badem mağdur oldu, ama Atakan aklındaki yılanları performansla desteklemezse anca bademi finale taşır![]()
Macunun aklı varsa Nisa yı son 8 e kalmadan eler dünkü olaylardan sonraAnormal bir durum olmaz ise Son 8 taşır kendini Atakan, sonrası Performans ve sms kalmış.
Puhahahahah 🤣🤣🤣🤣🤣Evrim in her sayı aldığı günden sonra kaybedince kendisini Nagihan sanıp sinirlenmesi
------
İyi beslenin dokunulmazlık var
------
Justin e yetişememişlerbir hi bike dememiş
@The_Erinch
Nagi Queen öyledir
------
Teyzoş evrimin kendini Nagi sanıp kaybedince sinirlenmesine ne diyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 117626Ekli dosyayı görüntüle 117627
Twitterda Nisacılara haddini bildiriyorum şu anOoo ne olduda delirdi bu kadar![]()
![]()
Twitterda Nisacılara haddini bildiriyorum şu anbu konudan kaçırdım onları zaten
![]()
7-3 ten kaybediyorlarOo ne diyorsun bakam hemen![]()
Beter olun 🤣🤣🤣🤣7-3 ten kaybediyorlar![]()