Evrim 7 de 6 yaptı 😱Tam ondan beklenen hareket.![]()
Evrim 7 de 6 yaptı 😱Tam ondan beklenen hareket.![]()
Badem 4 te 4 yaptı resmen 2 ay egolu dolaşırBadem bu oyunda çok iyi maalesef. Ogeday iyi başladı ama hadi bakalım
------
Ogeday önde gelip basketi de tekte attığı halde olmadı maalesef. Badem durdurulamıyor bugün.
Kız orada kalmanın hakkını veriyor.Evrim 7 de 6 yaptı 😱
Bugün bademin günü yapacak bir şey yokBadem 4 te 4 yaptı resmen 2 ay egolu dolaşır![]()
Batuş aday diyorlar Sema ihanet ederse kendini bitirir Seda gibi elenirKız orada kalmanın hakkını veriyor.![]()
Best offta nasıl kaybediyorlar anlamadımBugün bademin günü yapacak bir şey yok![]()
Biz mi kazanmışızBatuş aday diyorlar Sema ihanet ederse kendini bitirir Seda gibi elenir
------
Best offta nasıl kaybediyorlar anlamadım![]()
Dolmaya kim hayır diyebilir ki kütük dostum...Kütük dostum dolma yer misin.. @MasacRE
Zaaaa kırmızılar patatesDolmaya kim hayır diyebilir ki kütük dostum...
------
Nagi Sema'yı tokatlamaya doymuyor![]()
Batuşun tabii kiSkandal resmenkim yazılacak bakalım
Yanında da cacık ne iyi gider değil mi kütük dostum, serin serin ohh mis.Zaaaa kırmızılar patates
Gel kütük dostum ısmarlayayım hemen..
Sadece iki kadın kaldıkları için kadın yazamazlar muhtemelen. O durumda da en zayıf yarışmacı olarak Batu yazılacak tabii ki
Kütük dostum dolma yer misin.. @MasacRE
Yoldaşlarıma benden bir tencere dolma...Dolmaya kim hayır diyebilir ki kütük dostum...
------
Nagi Sema'yı tokatlamaya doymuyor![]()
Semanın sorunu batuşu yazmakSadece iki kadın kaldıkları için kadın yazamazlar muhtemelen. O durumda da en zayıf yarışmacı olarak Batu yazılacak tabii ki
Herkesin kötü günü olabilir. Görüldüğü üzere ödüle de gelmemiş reisim...
Adem'i de yazmak istemez ona bakarsanSemanın sorunu batuşu yazmak![]()
Sen nereden çıktın yine...Semanın sorunu batuşu yazmak![]()