Hepsi çıktı ortaya, bir tek söylediğim görseli mi bulamadın
Hepsi çıktı ortaya, bir tek söylediğim görseli mi bulamadın
@Maskeli Fedai desteğiyle kuruttu be altın kızları, bir güsul abdesti alsın artıkHepsi çıktı ortaya, bir tek söylediğim görseli mi bulamadın![]()
Nisa-Evrim ikilisi nasıl da yok etti koloniyi ama@Maskeli Fedai desteğiyle kuruttu be altın kızları, bir güsul abdesti alsın artık. Ss @Sherlock @The_Erinch
Sultanına nasıl kıyacaksın hain kütük... @SherlockAyı elenmez hain kütük boşuna heveslenme.. Sude'yi şutluyoruz.. @Sherlock
Berkan Hikmet Anıl ogesu var koloninin yarısı adada dahaNisa-Evrim ikilisi nasıl da yok etti koloniyi ama@Maskeli Fedai
------
Sultanına nasıl kıyacaksın hain kütük... @Sherlock
Reisim ikisini de tokatlar
Rüyanda mı kütükReisim ikisini de tokatlar![]()
Matematik ağlıyor şu an6 da 6 yaptı hala %42 bu nasıl loserlık
------
Berkan Hikmet Anıl ogesu var koloninin yarısı adada daha![]()
Reisim eğleniyorRüyanda mı kütük![]()
Ogeday'a da koloni üyesi demezsin be6 da 6 yaptı hala %42 bu nasıl loserlık
------
Berkan Hikmet Anıl ogesu var koloninin yarısı adada daha![]()
Ayım için sana bile kıyarım..Nisa-Evrim ikilisi nasıl da yok etti koloniyi ama@Maskeli Fedai
------
Sultanına nasıl kıyacaksın hain kütük... @Sherlock
Gayet koloni ogesuMatematik ağlıyor şu an
------
Reisim eğleniyor
------
Ogeday'a da koloni üyesi demezsin beÖnemli olan yılan kızlar grubuydu, hepsini yok ettik
Ama Sude yerine Hikmet elense daha iyi olurdu bu hafta
![]()
Eyvallah
Banlanmadan önce son günlerini mutlu yaşa diye uğraşıyoruz... @SherlockAyım için sana bile kıyarım..
Bu arada kütük dostumla yine eğleniyoruz..
Hiç alakası yok, totondan uyduruyorsun yine birtakım saçmalıklarGayet koloni ogesusıra Nisa ya yaklaşınca sattı koloniyi
------
Eyvallah![]()
Sal beni hain kütük.. Barıştık diye hatırlıyorum.. @Sherlock
Hiç alakası yok, totondan uyduruyorsun yine birtakım saçmalıklar![]()
Kaosunuzu keyifle izliyorumSal beni hain kütük.. Barıştık diye hatırlıyorum.. @Sherlock