TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İddialara göre format All Star - Fenomenler olacakmış. Merve Aydın yine katılacak diyorlar Instagram'da. Doğru çıkacak mı bakalım? Doğru çıkarsa şok olurum çünkü hiç gereği yok. 😱 Nagihan'ımın ahı büyük tutacak inşallah.

Bana göre All Star - Ünlüler daha fazla ilgi görür, fenomenler de bir bakımdan ünlü fakat çoğunu türk halkı tanımaz bile.

Kellesinin alınma vakti gelmiş bu ecünnünün.
Kız sizi @Alos @dosimosi @cookies @EmreCan ı komple sedaya vermeli bir güzel dövsün

Aklını alırım ayık olsun.

'Survivor Akıl Oyunları' diyor. Yani demek istiyor ki artık performansın hiç önemi yok. Gel, mağdura yat, yata yata şampiyon ol.
Tabii artık performansın hiçbir önemi kalmadı. Performans diyerek izleyici çekemeyeceğini anlayınca şimdi yaşın, kilolun önemi yok diyor.
Survivor devri bitti artık, alacağı oranlar 4-5 reytingi geçemez.
@dosimosi @xemrexxx @Sherlock @The_Erinch @12.Adam @BARON男爵 @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @Mr.At
https://twitter.com/x/status/1584630301346607105

Nagihan'imin ahi tutacak inşallah, en fazla 5 alır gibi artık aynen.

Reactions: Cervantes
Kısmetse olur koysun bunun yerine anlamı kalmadı

Reactions: Cervantes

Nisadan dolayı büyük tepki alınca format değişir tabii
bu arada Barış hiç bir zaman mağdura yatmadı her zaman haklılığı kanıtlandı sen öyle düşünmeye devam et

Nisa reisim her türlü Survivor formatında şampiyon olur
Çünkü Nisa reisim her özelliği 10/10 olan mükemmel bir insan

Aklını alırım ayık olsun.

O kim be ismini bile ilk defa gördüm.

Nisadan dolayı büyük tepki alınca format değişir tabii
bu arada Barış hiç bir zaman mağdura yatmadı her zaman haklılığı kanıtlandı sen öyle düşünmeye devam et

Nisa reisim her türlü Survivor formatında şampiyon olur
Çünkü Nisa reisim her özelliği 10/10 olan mükemmel bir insan

Nisa, Adem ve Batuhan'dan sonra en fazla oy alan yarışmacı Hikmet'ti. Ben şansının olduğunu düşünüyorum.
Mert ile sude den sonra bunlar da çiftleşmiş

https://twitter.com/x/status/1593526363260166144