Ne demiş gıııu😱Batuhana dediğine baksana![]()
Kellesinin alınma vakti gelmiş bu ecünnünün.
Daha ne desin![]()
Kız sizi @Alos @dosimosi @cookies @EmreCan ı komple sedaya vermeli bir güzel dövsünKellesinin alınma vakti gelmiş bu ecünnünün.![]()
Aklını alırım ayık olsun.Kız sizi @Alos @dosimosi @cookies @EmreCan ı komple sedaya vermeli bir güzel dövsün
![]()
SemSed ✨ on Instagram: "Annem çok dikkatli ol sakın kırılmasın demiştir Ben: 🤦🏼♀️😂 @sedaocakofficial @semaaydemirofficial 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 TAGS: #semaaydemir #sedaocak #survivor #survivor2022allstar #survivor2022 #ademkilicci #adsem #survivo
3,030 likes, 36 comments - semasedafp on September 14, 2022: "Annem çok dikkatli ol sakın kırılmasın demiştir Ben: 🤦🏼♀️😂 @sedaocakofficial @semaaydemirofficial 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 TAGS: #semaaydemir #sedaocak #survivor #survivor2022allstar #survivor2022 #ademkilicci #adsem...www.instagram.com
O kim be ismini bile ilk defa gördüm.Kız sizi @Alos @dosimosi @cookies @EmreCan ı komple sedaya vermeli bir güzel dövsün![]()
Nagihan'imin ahi tutacak inşallah, en fazla 5 alır gibi artık aynen.'Survivor Akıl Oyunları' diyor. Yani demek istiyor ki artık performansın hiç önemi yok. Gel, mağdura yat, yata yata şampiyon ol.Tabii artık performansın hiçbir önemi kalmadı. Performans diyerek izleyici çekemeyeceğini anlayınca şimdi yaşın, kilolun önemi yok diyor.
Survivor devri bitti artık, alacağı oranlar 4-5 reytingi geçemez.
@dosimosi @xemrexxx @Sherlock @The_Erinch @12.Adam @BARON男爵 @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @Mr.At
Kısmetse olur koysun bunun yerine anlamı kalmadı'Survivor Akıl Oyunları' diyor. Yani demek istiyor ki artık performansın hiç önemi yok. Gel, mağdura yat, yata yata şampiyon ol.Tabii artık performansın hiçbir önemi kalmadı. Performans diyerek izleyici çekemeyeceğini anlayınca şimdi yaşın, kilolun önemi yok diyor.
@dosimosi @xemrexxx @Sherlock @The_Erinch @12.Adam @BARON男爵 @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @Mr.At
'Survivor Akıl Oyunları' diyor. Yani demek istiyor ki artık performansın hiç önemi yok. Gel, mağdura yat, yata yata şampiyon ol.Tabii artık performansın hiçbir önemi kalmadı. Performans diyerek izleyici çekemeyeceğini anlayınca şimdi yaşın, kilolun önemi yok diyor.
Nisa reisim her türlü Survivor formatında şampiyon olur'Survivor Akıl Oyunları' diyor. Yani demek istiyor ki artık performansın hiç önemi yok. Gel, mağdura yat, yata yata şampiyon ol.Tabii artık performansın hiçbir önemi kalmadı. Performans diyerek izleyici çekemeyeceğini anlayınca şimdi yaşın, kilolun önemi yok diyor.
Nisa reisim her türlü Survivor formatında şampiyon olurÇünkü Nisa reisim her özelliği 10/10 olan mükemmel bir insan
![]()
Nisa, Adem ve Batuhan'dan sonra en fazla oy alan yarışmacı Hikmet'ti. Ben şansının olduğunu düşünüyorum.
Aklını alırım ayık olsun.![]()
O kim be ismini bile ilk defa gördüm.![]()
Nisadan dolayı büyük tepki alınca format değişir tabiibu arada Barış hiç bir zaman mağdura yatmadı her zaman haklılığı kanıtlandı sen öyle düşünmeye devam et
![]()
Nisa reisim her türlü Survivor formatında şampiyon olurÇünkü Nisa reisim her özelliği 10/10 olan mükemmel bir insan
![]()
Mert ile sude den sonra bunlar da çiftleşmişNisa, Adem ve Batuhan'dan sonra en fazla oy alan yarışmacı Hikmet'ti. Ben şansının olduğunu düşünüyorum.