TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yarın tarafsızım...
------

Diğerinde barış, Nagihan, Merve var.

Reactions: 12.Adam
Şu ana kadar en düşük yüzdeki şampiyon %54.6 ile Hilmicem bundan sonra kadın yarışmacı bulamaz milli atlet vb. Acun

Neyse bu marulu katli farz oldu
@Angelica

https://twitter.com/x/status/1542260144649682947

Performans olayı bu sene haftalar önce tamamen yalan oldu. O yüzden artık şu saatten sonra iki kişiyi performans olarak falan kıyaslamanın hiçbir anlamı yok. Kazanan Nisa olmalı...

Reactions: 12.Adam
Nisa herkesi eleyince @xemrexxx forum tarihinde yazdığı en düzgün, en hatasız ve en emojisiz mesajı yazdı.
İşte reisim etkisi be.
@MasacRE
Nisa reisim @xemrexxx i bile yola getirmiş, yok böyle bir şey
@Maskeli Fedai
------

İnşAllah yarın Nagi Queen finale gelip Acunmedya yı patlatır o zaman moralim düzelir
Güvenliklere gereken talimati verdik, o dopingli kadını içeri sokmayacaklar

Biliyoruz çok yoruldun reis ama yemen gereken son bir isim kaldı. O dolmaları löpür löpür götürürken kimseye acımamıştı sen de ona acıma... @Maskeli Fedai

Curry abim şampiyonluğu alana kadar uğursuzluk getirmemek için koymamıştım avatara. Şampiyonluktan sonra gerekeni yaptım. Nisa reisim için de kritik anlara gelindiğinde avatardan çıkardım. Yarın o şampiyonluk gelirse kupasıyla birlikte yerini alır elbette reisim...

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Önce Ayşe ardından Batuboy.. Yarın Badem'i de yok edip kupamızı alıp gidiyoruz burdan.. @Sherlock @MasacRE

Mağdurlar elensin artık yeter yav
Bugün bile devam etti mağdur rolüne hırsız Badem asla vazgeçmiyor şu huyundan
Bir kere de mağdurlar kazanmasın be kardeşim çok mu şey istiyoruz bee..

Bugün bile devam etti mağdur rolüne hırsız Badem asla vazgeçmiyor şu huyundan
Bir kere de mağdurlar kazanmasın be kardeşim çok mu şey istiyoruz bee..
Aile boyu mağdurluğa geçtiler bir ara kütük dostum
Ama her şeye rağmen karşısında büyük bir anti kitle var Badem'e en büyük cevap yeniden ikinci olması olur

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Aile boyu mağdurluğa geçtiler bir ara kütük dostum
Ama her şeye rağmen karşısında büyük bir anti kitle var Badem'e en büyük cevap yeniden ikinci olması olur
2017'de açık ara en büyük kitle Adem'de olmasına rağmen kazanamadı zaten karşısındaki anti kitleden dolayı. Burada da yine çok büyük kitlesi ve ona karşı olan çok büyük bir kitle var. Tarih tekerrür edecek inşallah Ogeday'ın başlattığını Nisa tamamlayacak