Damien Duff
Süper Favori Üye
Sihirli annem Tv8 deOlabilir herkesi silmiş Queen
Neyse nisa %28 le finalde rezalet 🤮 @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @12.Adam @Angelica @The_Erinch @BARON男爵
Sihirli annem Tv8 deOlabilir herkesi silmiş Queen
Neyse nisa %28 le finalde rezalet 🤮 @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @12.Adam @Angelica @The_Erinch @BARON男爵
Herkes kendi ekmeğinin peşinde reyis.Sihirli annem Tv8 de
Evrim 13.potada gittiyse ben 16 pota görürümSeneye @xemrexxx katılıyormuş millet..
Artık forumda bizde arkasından atıp tutarız 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Cervantes @Zeyno @Emre Ozansoy @MasacRE @BARON男爵 @12.Adam
Sen bu çeneyle 10 kişiyi adadan kaçırtırsın kafalarında huni ile... Sana güvenim tam 🤪🤭Evrim 13.potada gittiyse ben 16 pota görürüm![]()
SeninkiSen bu çeneyle 10 kişiyi adadan kaçırtırsın kafalarında huni ile... Sana güvenim tam 🤪🤭
Olabilir herkesi silmiş Queen
Ağzını hayra aç, totoyu bayıraBugün elenir inşAllah![]()
12 sezondur devam eden yarışmayı 2 ayda yayından kaldırdığı için tarihe geçer Türkiye ye dönünce hava atar bu Acunu piyasadan sildim diyeSeneye @xemrexxx katılıyormuş millet..
Artık forumda bizde arkasından atıp tutarız 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Cervantes @Zeyno @Emre Ozansoy @MasacRE @BARON男爵 @12.Adam
Son mesajınAğzını hayra aç, totoyu bayıra![]()
Rekor kırar be entrikada zirve yapar program12 sezondur devam eden yarışmayı 2 ayda yayından kaldırdığı için tarihe geçer Türkiye ye dönünce hava atar bu Acunu piyasadan sildim diye@xemrexxx
Her son yeni bir başlangıçtır.Son mesajın
------
Rekor kırar be entrikada zirve yapar program![]()
Cia seni yok edecekHer son yeni bir başlangıçtır.![]()
Kıyar be hem de kuşbaşı kıyarMelek, hümanist bir insandır. Bana kıyamaz. @Angelica![]()