Takımlar karışmadan %34-35diNisa 19-15 önde nasıl istatistik kasma bu
Takımlar karışmadan %34-35diNisa 19-15 önde nasıl istatistik kasma bu
Alttaki birebir, üstteki toplam oyun.Nisa 19-15 önde nasıl istatistik kasma bu
Evrim'den kastı istatistikleriTakımlar karışmadan %34-35di
Tamam işte Nisa Ayşe'ye üstünlük kurmuş birebirde. @xemrexxx in iddialarını da çürütmüş olduk böyleceAlttaki birebir, üstteki toplam oyun.
Bu hafta başlarken senin Reyis %70 üstünü şimdi. %55Evrim'den kastı istatistikleriNisa ile olan karşılaşmaları o yılana eksi puan
------
Tamam işte Nisa Ayşe'ye üstünlük kurmuş birebirde. @xemrexxx in iddialarını da çürütmüş olduk böylece
Davayı kazandık.Evrim'den kastı istatistikleriNisa ile olan karşılaşmaları o yılana eksi puan
------
Tamam işte Nisa Ayşe'ye üstünlük kurmuş birebirde. @xemrexxx in iddialarını da çürütmüş olduk böylece
Yoldaşım ampul reis kim? ...Dondurma reis ve 💡 reis... Bu ikisi nerede duruyorsa tersinde duracaksın...
%55 gayet iyi bir yüzde. Allah bereket versinBu hafta başlarken senin Reyis %70 üstünü şimdi. %55
Harikasın reisim
Utku yoldaşım , bu @Sherlock un dilinden anlarsın. 💡 Reis kim?%55 gayet iyi bir yüzde. Allah bereket versin
------
Harikasın reisim
Ben harika attım görmedin mi
Forumda konuşulması yasak olan malum oluşumUtku yoldaşım , bu @Sherlock un dilinden anlarsın. 💡 Reis kim?
Teyzoş kılıcını çekti sanaBen harika attım görmedin mi
------
Forumda konuşulması yasak olan malum oluşum
Umurumda değil reisim her haliyle çok tatlıTeyzoş kılıcını çekti sana
Teyzoşun marış yorumlarını yapıyorsun birbirinize benzediniz'Umurumda değil reisim her haliyle çok tatlı
Haaaa, bende survivor yarışmacılarına lakap taktı diye düşündüm.Konunun yarışmayla ilgisi ne?Ben harika attım görmedin mi
------
Forumda konuşulması yasak olan malum oluşum
Reisim hak ediyor amaTeyzoşun marış yorumlarını yapıyorsun birbirinize benzediniz'
Onlardan uzak duracaksın diyor işteHaaaa, bende survivor yarışmacılarına lakap taktı diye düşündüm.Konunun yarışmayla ilgisi ne?
@Angelica da marış için öyle diyorduTatlı tatlı taş kağıt makas oynayarak başladıkları mücadele biraz sonra çok farklı yerlere gidecek
------
Reisim hak ediyor ama
Onlardan uzak duracaksın diyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?